Taksi durakları sil baştan

Taksi durakları sil baştan

Çankırı'da taksi durakları yenileniyor.

Çankırı Belediyesi, kent merkezinde hoş olmayan görüntülere sahip taksi duraklarını iki model üzerinden yeniliyor.

Bir süredir taksi durakları ile ilgili araştırmalarını sürdüren Çankırı Belediyesi özel bir tasarımla hazırlattığı 12 adet taksi durağını kentin muhtelif bölgelerindeki taksi duraklarının yerine montaja başladı.

Zabıta Müdürlüğü'nün koordinasyonu ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla şu ana kadar 7 adet taksi durağının montajı tamamlandı. 3 x 4,2 ve 3 x 4,5 metre ebatlarındaki iki tip modern ve estetik görünümlü taksi duraklarında lavabo, elektrik ve WC bulunuyor.

Kent estetiğini doğrudan etkileyen ve kent mobilyası olarak değerlendirilebilecek yapıları yenilemek için çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç "Gelişi güzel yapılmış ve estetikten yoksun taksi duraklarını değiştirip yerine modern, estetik ve daha kullanışlı taksi durakları getirmek için bir süredir çalışıyorduk. Arkadaşlarımızın yaptığı araştırmalar sonunda Çankırı'mıza yaraşır taksi duraklarını getirip yerlerine monte ediyoruz. Yeni taksi duraklarımız taksici esnafımıza ve halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler