Taksim İlk Yardım’da yangın çıktı

Taksim İlk Yardım’da yangın çıktı

Gaziosmanpaşa'da bulunan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın çıktı. Hastanenin çatısından ateş ve duman yükseliyor. Yangın hastanenin dış cephesini sarmış durumda. Hastalar başka hastanelere sevk ediliyor.

Gaziosmanpaşa’da bulunan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yangın çıktı. Hastanenin çatısı alev alev yanıyor. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Yangına Fatih, Bayrampaşa, Bağcılar, Bakırköy, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sultangazi itfiaye ekipleri müdahale ediyor. Hastanenin yakınlarında benzin istasyonu olduğu bildirildi.

Yangın sırasında patlamalar olduğu belirtilirken alevler hastanenin dış cephesini sardı. Çatıda başlayan yangın kısa sürede diğer katlara da sıçradı. Çevredeki binalar boşaltılmaya başladı.

Hastanedeki hastalar başka hastanelere nakil edilmeye başladı. Hastane tahliye edildi. Hastalar güvenli alana alındı

ÖLÜ YA DA YARALI BİLGİSİ YOK
İftaiye Daire Başkanı yaptığı açıklamada, yangında yaralı ve can kaybı bilgisinin olmadığını belirtti. İtfaiye müdürü, yoğun bakım servisi dışında tüm hastaların tahliye edildiğini duyurdu.

KONTROL ALTINA ALINDI
İtfaiye yetkilileri yangının, kontrol altına alındığını duyurdu. Yangın nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşanıyor.

ERDOĞAN SAĞLIK BAKANI’NDAN BİLGİ ALDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Gaziosmanpaşa semtindeki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki yangın hakkında Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'dan bilgi aldı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İstanbul'daki yangın haberinin akabinde, Sağlık Bakanı Demircan'ı telefonla arayarak, olay hakkında bilgi aldığını belirtti.

Öte yandan Sağlık Bakanı Demircan yangınla ilgili bilgi almak üzere İstanbul'a hareket etti.

taksim-yangin-ilkyardim-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler