Taksitle araba veren firmalar

Taksitle araba veren firmalar

Faiz ve ek maliyetler ödemeden, kefil aramadan, sadece sizin belirlediğiniz taksit tutarları doğrultusunda size özel ödeme planları ile istediğiniz taksitle araba satın alabilirsiniz.

Kapınızda duran bir araba tabir-i caizse ayağınızı yerden keserken aynı zamanda size konforlu bir yaşam standardı sunar. Her yere kolay ulaşım sağlamanıza imkân sağlayan arabanızı hayal ediyorsanız ve araba almak için kredi çekmeye gücünüz yoksa ya da kefil bulamıyorsanız kredisiz araba almanız artık mümkün.

Bankalar, finansal kaynak sunan ciddi kaynakların başında gelse de artık modern çağda tasarrufu ön plana çıkaran ve sizi hem krediden hem faizden hem de aynı zamanda kefil arama derdinden kurtaran tasarruf sistemleri, istediğiniz arabaya sahip olmanızı sağlıyor.

Kredisiz araba almak mümkün mü?

Araba almak isteyenlerin en sık sorduğu soruların başında “Kredisiz araba alabilir miyim?” sorusu oluyor. Bugünkü şartlarda kredi çekmeye gerek kalmadan ve faiz yükünün altında ezilmeden araba alabilirsiniz. Bunun için tasarruflu birikim sistemlerine giriş yaparak Türkiye’de faaliyet gösteren ve güvenilirliğini kanıtlamış tasarruf finansmanları ile anlaşabilirsiniz.

Faiz ve ek maliyetler ödemeden, kefil aramadan, sadece sizin belirlediğiniz taksit tutarları doğrultusunda size özel ödeme planları ile istediğiniz taksitle araba satın alabilirsiniz. Bunun için satın almak istediğiniz arabaya karar verip sonra da bir tasarruf sistemine giriş yapmanız yeterlidir.

İstediğiniz araba size sadece bir adım uzak

Kredisiz ev sahibi yapan birçok firma, aynı zamanda size istediğiniz arabayı satın almanız için de yardımcı oluyor. Siz arabanızı beğeniyorsunuz ve istediğiniz tutarı söylüyorsunuz. Daha sonrasında aylık taksit tutarınızı belirliyorsunuz. Bu tutar doğrultusunda size özel bir ödeme planı yapılıyor ve sizin gelir düzeyinizdeki kişilerle bir tasarruf havuzunda buluşuyorsunuz.

Bu tasarruf havuzunda toplanan her taksit ile her ay bir kişiye araba alınıyor. Herkesin araba tarihi ise noter huzurunda çekilecek kura ile belirleniyor. Ancak bu sistemler içinde önceden kesin tarihli olarak girebileceğiniz sistemler de bulunuyor.

Kredisiz araba veren firmalar

Tasarruflu birikim sistemi ile araba veren birçok güvenilir firma vardır. Bu firmalar arasında size en uygun sistemi olan firma ile anlaşarak tasarruflarınızı birikime ve birikimlerinizi de arabaya çevirebilirsiniz. Kredisiz araba veren firmaların başında Kolayevim gibi güvenilir, tasarruf finansmanı olan sizi kredisiz araba sahibi yapan sektörün liderlerinden olan firma yer alıyor.

Tüm tasarruf ve ödeme işlemleriniz noter huzurunda sözleşme eşliğinde kayıt altına alınıyor. Bu sayede tüm haklarınız kanunen saklı tutularak haksızlığa uğrama ihtimaliniz tamamen ortanda kalkıyor. Siz de hemen başvuru yaparak kredi çekmeden araba sahibi olabilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler