Tamamlayıcı Sağlık Sigortası almak için 5 neden

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası almak için 5 neden

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS), SGK anlaşmalı özel hastanelerde ek ücret ödemeden ihtiyaçlarınızı karşılayan bir sağlık sigortasıdır. Yani özel hastanelerde ücretsiz sağlık hizmeti alabilmenizi sağlar.

TAMAMLAYICI Sağlık Sigortası (TSS), SGK anlaşmalı özel hastanelerde ek ücret ödemeden ihtiyaçlarınızı karşılayan bir sağlık sigortasıdır. Yani özel hastanelerde ücretsiz sağlık hizmeti alabilmenizi sağlar. Sağlık güvencenizi neden hemen başlatmanız gerektiğinin sebeplerini aşağıda sizler için sıraladık:

1- Ücretsiz muayene ve tahlil-tetkikler

SGK anlaşmalı özel hastanelerde ayakta tedavi teminatına dahil olan sağlık hizmetlerinden yararlanmak için günlük limit yoktur. Yıllık ise 10 defaya kadar ücretsiz muayene hakkı sunulur. Muayene sırasında doktorun verdiği tahlil ve tetkikler de ücretsiz olarak yaptırılabilir. Muayeneler dahilinde yapılan tahlil, röntgen ve tetkikler ayakta muayene adedine dahildir.

Ayrıca fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti de ayakta tedavi teminatı kapsamında verilir. Bilmeniz gereken diğer konu ise ayakta tedavi teminatının yalnızca yatarak tedavi teminatına ek olarak satın alınabilmesi. Yani TSS’de ayakta tedavi teminatını tek başına alamazsınız, mutlaka yatarak tedavi teminatı da almanız gerekir.

2- Ücretsiz ameliyat ve oda-refakatçi hizmeti

Tamamlayıcı sağlık sigortası yatarak tedavi teminatı kapsamında ameliyat masraflarınızı karşılar. TSS poliçesinde yazan limitler dahilinde tahliller, ameliyat, hastanede kalma yani oda ve refakatçi masrafları da TSS kapsamındadır. Çoğu sigorta şirketi geçmişten gelen hastalıklar için ameliyat masrafını kapsam dışında tutabilir. Poliçe yaptırdıktan sonra ortaya çıkan ve cerrahi operasyon gerektiren tedaviler TSS dahilinde sayılır.

3- Ücretsiz MR, tomografi gibi ileri tanı tetkikleri

Tamamlayıcı Sağlık Sigortanız varsa, anlaşmalı sağlık kurumlarında yatış gerçekleşmeden sağlanan doktor muayene, röntgen, laboratuvar tetkikleri ve MR, Tomografi gibi ileri tanı yöntemlerine ait işlemleri kapsam altına alarak kolayca yaptırabilirsiniz..

4- Ücretsiz check-up, diş muayenesi ve temizliği,
diyetisyen gibi ek hizmetler

Tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında; 7/24 tıbbi danışma hattı, ambulans, check-up, diyetisyen, psikolog ve diş muayenesi, temizliği gibi size ek fayda sağlayacak hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

5- Yenileme garantisi

Ömür boyu yenileme garantisini (ÖBYG) kazanmanız sağlık hizmeti konusunda birçok avantaja sahip olmanızı sağlar. Sigorta şirketi ÖBYG hakkının olmadığı sigortalılık döneminde mevcut ya da riskli hastalık ve rahatsızlıklarına ek prim, limit veya katılım payı uygulayabilir ya da bunları teminat kapsamı dışında bırakabilir. Fakat yenileme garantisi aldıktan sonra prim dahil olmak üzere sigorta şartlarının sizin aleyhinize değiştirilmesi mümkün değildir. Bu açıdan ömür boyu yenileme garantisi hakkını kazanmak oldukça önemli ve avantajlıdır.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçesi için Oğuz Beki Sigorta...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler