Taşıyıcı ve kamyoncuların yeni başkanı Sefer Koç

Taşıyıcı ve kamyoncuların yeni başkanı Sefer Koç

172 üyesi bulunan S.S. Çankırı Motorlu Taşıyıcılar

Kooperatifinin olağan genel kurulundan Sefer Koç başkan olarak çıktı.

S.S. Çankırı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olağan genel kurulu, kooperatif salonunda yapıldı. İlginin yoğun olduğu genel kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına Ali Baş ve Sefer Koç aday oldu.

152 oyun kullanıldığı seçimde sarı listeyle seçime giren Sefer Koç 80 oy alarak başkan seçilirken, Ali Baş da 70 oy alarak seçimi kaybeden taraf oldu.

Seçimler sonucu oluşan yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu asil: Sefer Koç, Durgut Sarıkaya, Abdullah Özdemir, Muhsin Özün, Muammer Danacı, Ali Şahin, Dursun Sonkaya.

Denetim Kurulu Asil: Hakkı Ceylan, İhsan Çalışkan, Feridun Güneş.

S.S. Çankırı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sefer Koç, seçimler sonunda verdiği mesajda “Güzel bir seçim yapıldı. Bundan sonra tüm fabrikalarla ve tüm kamyoncu arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışacağız ve diyalog alışverişinde bulunacağız.” dedi.

Kulislerden elde edilen bilgiye göre Çankırı Şoförler Odası Başkanı Necati Akdoğan'ın, oda seçiminde rakibi olan Ali Baş'ı, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı koltuğundan ederek, Esnaf Odaları Birliği seçimlerinin rövanşını aldığı konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler