Taşköprüde silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

Taşköprü'de silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

Kastamonu - Taşköprü’de kuyumculuk

yapan Yaşar Ergül ve oğlu Cihan Ergül akrabaları olan Mustafa Aydoğdu, Mehmet Aydoğdu ve Muhittin Aydoğdu ile Sinop’un Boyabat ilçesinde tartışmaya başladılar. Tartışmanın büyümesi ise üzerine Mustafa Aydoğdu, Mehmet Aydoğdu ve Muhittin Aydoğdu olay yerinden kaçarak Taşköprü’ye geldi. 

Hemen arkalarından yeğenleri ve eniştesinin takip eden ve Taşköprü’ye gelen Yaşar Ergül, oğlu Cihan Ergül, Taşköprü Otogarında Mehmet, Mustafa ve Muhittin Aydoğdu’ya ateş açtı. Kendilerine karşılık verilmesinin ardından Yaşar Ergül ağır yaralı olarak Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Diğer yaralılar Mehmet, Mustafa ve Muhittin Aydoğdu le Cihan Ergül de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaşar Ergül Taşköprü Devlet Hastanesinde hayatını kaybederken diğer yaralılar Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Baba Mustafa Aydoğdu hafif yaralı olarak gittiği Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine girerken üzerinden 2 adet silah bulundu.

Kafasından ve omzundan yaralanan Cihan Ergül’ün ve Mehmet Aydoğdu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay yerinde de 25 adet boş silah kovanı bulunduğu öğrenildi.

Yaşar Ergül’ün Mehmet ve Muhittin Aydoğdu’nun dayıları olduğu Mustafa Aydoğdu’nun da Yaşar Ergül’ün ablası ile evli olduğu öğrenildi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler