Taşmektepliler bir kez daha buluştu!

Taşmektepliler bir kez daha buluştu!

2005 yılından beri bir araya gelen ve geleneksel hale gelen Taşmektepliler buluşması geride bıraktığımız hafta sonu gerçekleştirildi.

4 Mayıs 2013 Cumartesi günü gerçekleşen etkinlikler kapsamında ilk olarak Taşmektep bugünkü ismiyle Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi önünde toplanan mezunlar burada resim sergisini gezdikten sonra toplu fotoğraf çektirdi. Toplu fotoğraf çekimi sonrasında hep birlikte anıt alanına geçen grup burada 60′lı yılların müzik  öğretmeni Yekta Başeğmez şefliğinde saygı duruşu akabinde İstiklal Marşını okudu. Anıt alanındaki törene CHP Isparta milletvekili Ali Haydar Öner de katıldı. Öner burada vatandaşlarla sohbet etti.

Atatürk Anıtında yapılan törenin ardından Buğday Pazarı Medresesi'ne geçildi. Burada Belediye Başkanı İrfan Dinç misafirlere gözleme ve ayran ikramında bulundu. Medresedeki ikramın ardından Taşmektepliler Çankırı Kalesine çıktı.
 
Taşmektepliler Buluşması Tertip Komitesi Başkanı Fazilet Mutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ”Tek buluşma noktamız burası eski dostlarımız ile bir araya geldiğimiz zaman duygulu anlar yaşıyoruz, bu yıl dokuzuncusunu düzenlediğimiz Taşmektepliler buluşmasının önümüzdeki yıllarda da bu coşku ve heyecanla kutlanması için çalışmalarımızı yürütüyoruz.” dedi.
 
Taşmektepliler ve Çankırı Lisesi Mezunları Derneği (TAÇLİMED) Başkanı Mert Kaleliköseoğlu da, derneklerinin yeni kurulduğunu bildirerek, ”Derneğimiz bu yıl görücüye çıkıyor. Taşmektepliler buluşuyor etkinliğini önümüzdeki yıl derneğimiz üzerinden yapmak istiyoruz” diye konuştu. Taşmektepliler akşam da Büyük Otel'de düzenlenen yemekte biraraya geldiler. (Karatekin)
 
tasmektep-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler