TBMM Üstün Hizmet Ödülleri Bektaş ve Düzbasanın

TBMM Üstün Hizmet Ödülleri Bektaş ve Düzbasan'ın

Selahattin Düzbasan ve Aynur Bektaş TBMM 'Üstün Hizmet

Ödülü' sahibi oldular.

İstanbul Dolmabahçe Sarayı’nda gerçekleştirilen TBMM Başkanlık Divanı toplantısında 2010 Yılı TBMM Üstün Hizmet Ödülleri’nin kimlere verileceği ele alındı. Üstün Hizmet Ödülü’ne 5 dernek ve 75 kişi uygun görülürken, bu yıl TBMM Onur Ödülü’ne layık kişi bulunamadığı için bu ödülün verilmemesi kararlaştırıldı.

Hayırsever işadamı Selahattin Düzbasan ile işkadını Aynur Bektaş TBMM tarafından bu yıl Çankırı’dan “Üstün Hizmet Ödülü”ne layık görülen isimler oldular.

Aday listesinde yer almasına karşın, Ahi Yaran Derneği ise yapılan değerlendirme toplantısında “ödüle” layık görülmedi.

SELAHATTİN DÜZBASAN: ONUR VERİCİ BİR ÖDÜL
Ödül alan iki isimden biri olan ve bugün İstanbul'a gelen Selahattin Düzbasan ise TBMM tarafından verilen ödülle ilgili olarak haber merkezimize yaptığı değerlendirmede "Duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. Benim için hayli anlamlı ve onur verici bir ödül. Haber tarafıma ulaştığında bir hayli heyecanlandım. Şahsımı böylesi bir ödüle aday gösterenlerle birlikte layık görenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Bu ödülle birlikte sorumluluğumuzun daha da arttığını düşünüyorum. Çankırı için bugüne kadar verdiğim 'karşılıksız' hizmetleri bundan böyle de gücüm yettiğince yeri ve zamanı geldiğinde herhangi bir beklenti uğruna girmeden yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler