TBMM'ye giden yol Adıyaman'dan mı geçiyor sayın Dinç?

TBMM'ye giden yol Adıyaman'dan mı geçiyor sayın Dinç?

AK Parti'den milletvekili aday adaylığı sürecini tamamlamak üzere olan İrfan Dinç, son hamleyi Adıyaman'a giderek gerçekleştirdi.

24 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi AKP'den Çankırı milletvekili aday adayı olan eski belediye başkanı İrfan Dinç, TBMM'ye giden yolun Menzil'den geçtiğine inanmış olacak ki, soluğu Adıyaman'da aldı.

Kesin listelerin açıklanmasına sayılı saatler kalırken, 3 dönem sürdürdüğü belediye başkanlığı koltuğundan istifa (!) ederek partisi AKP'den Çankırı milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunan İrfan Dinç, siyasi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Dinç'in Facebook'tan paylaşımlarına baktığımızda ise sıcak saatlerde Adıyaman'a ziyaret gerçekleştirdiğini öğrenmiş oluyoruz! Dinç, Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu'yu makamında ziyaret ediyor ve objektiflere poz veriyor...

ADIYAMAN'A GİDEN DİNÇ'İN,
MENZİL TARİKATI LİDERİNDEN DESTEK TALEBİNDE BULUNDUĞU
İDDİALARI SİYASİ KULİSLERDE DİLLENDİRİLİYOR
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; AKP Çankırı milletvekili aday adayı İrfan Dinç'in hafta içerisinde gerçekleştirdiği Adıyaman ziyaretinin perde arkasında, ülkenin güçlü cemaatlerinden Menzil Tarikatı lideri Seyyid Abdulbaki Erol ile de görüştüğü iddiaları yer aldı. Dinç'in cemaatin lideri Abdulbaki Erol'dan aday adaylığı konusunda kendisine destek olunması talebinde bulunduğu ancak nasıl bir yanıt aldığı yönünde net bir bilgiye ulaşılamadı.

TBMM'YE GİDEN YOL MENZİL'DEN Mİ GEÇİYOR SAYIN DİNÇ?
Sen 3 (üç) dönem Çankırı'da seçmenin verdiği oyla Belediye Başkanlığı yap! Kürsüye çıktığında eline aldığın mikrofondan şehre ve Çankırılı'ya yaptığın hizmetleri saatlerce anlat! Sonrasında milletvekilliği aday adaylığı için oturduğun koltuktan ayrılırken "... yaklaşık 15 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan bu kardeşinize farklı bir görev verilmiştir." de...

Ve soluğu Adıyaman'da al!

Ne oldu şahsınıza verilen "farklı görev" sayın Dinç (!) ?

Kaza'ya mı uğradı?

Yoksaaaaa!

İnanmam!!!

Mümkünatı yok!

Yerine başkasını mı görevlendirmişler?!!

Halt etmiş onlar! AKP senden daha iyi isim mi bulacak listeye? 

Ülkede bir eşin daha var mıdır ki; Belediye Başkanlığı görevini bıraktıktan sonra Belediye hurdalığından 100 tondan fazla hurdayı yükletip, hurdacıya satıp parasını cebe indirebilen başka bir babayiğit?!

Tövbeler olsun yoktur!!!

O yüzden şayet pazartesi günü açıklanacak listelerde şahsınızın ismi yok ise, emin olun sizin adınıza çok mu çok üzülürüm!!!

"Kıydılar İrfanıma" der, yemeden içmeden kesilirim!

Hoş; Çankırı'nın merkezinde üzerime adam gönderip sağ gözümü neredeyse perte çıkartma teşebbüsün de olmadı diyemem de! Hadi onu geçtim, 120 gün 8 metrekarelik hücreye girmemde de senin hiç mi hiç dahlin yok!

Hele hele; Sözcü18'e reklam veren ya da verecek olan işadamlarını da sen engellemedin!

Şimdi durduk yerde senin AKP Çankırı listesinde yer almaman için kim ne yapsın?

Seni kim çizmeye kalksın?!

Durmak yok, el açmaya devam be İrfan!

Bundan sonraki ilk hedef Ankara Hacıbayram Camii avlusu!

Yaptığın harcamalar kesin çıkar haberin olsun...

Ha bu arada; Hani o Dombili kankin var ya, hani şu üzerinde asgari 15 gayrimenkul tapusu olan Dombili! Onunla birlikte ikinizi güzel bir tatil bekliyor! 

Nereden mi biliyorum?!

Kahve falından çıktı be İrfan!!!

Vedat Beki

adiyaman-baskan-irfan-dinc-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler