Tecavüz evinde 11 gün dehşeti!

Tecavüz evinde 11 gün dehşeti!

Parkta oturan 15 yaşındaki kızı eve çağırıp tecavüz ettiler.

Balıkesir’de oturan ve internette arkadaşlık kurduğu kişiyle görüşmek için Bursa’ya gelen 15 yaşındaki B.A. arkadaşına ulaşamayınca bir parkta otururken, 3 kişi tarafından ‘Dışarıda kalma sana burada kötülük yaparlar’ diyerek çağırıldığı evde tecavüze uğradı. Genç kızı eve kapatan şüphelilerin, döverek yaklaşık 60 kişiye para karşılığı fuhuş yaptırdığı belirtildi.

Merkez Nilüfer İlçesinde önceki gece bir evde kavga ihbarı alan polis ekipleri eve gittiklerinde T.K. (33), kardeşi L.K. (28) ve arkadaşları B.K.’nın (30) birbirlerini tartakladıklarını gördü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polisler evde inceleme yapmak istediklerinde, kilitli bir odada dövülmüş B.A. ile karşılaştılar. Küçük kızı polis merkezine götüren ekipler yaptıkları incelemede, B.A.’nın Balıkesir’de oturduğunu, 10 gün önce sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı bir erkekle görüşmek için Bursa’ya geldiğini belirlediler. Erkek arkadaşıyla buluşamayan B.A.’nın polise verdiği ifadede, "Hava kararmıştı bir parkta otururken yanıma T.K. kardeşi L.K.ve arkadaşları B.K. gelerek ’dışarıda kalkma sana kötülük yaparlar’ diyerek beni evlerine götürdüler. Yemek yedirip yatak ayarlayıp dinlenmemi sağladılar. Ertesi gün ise hepsi zorla benimle birlikte oldu. Eve başka erkekler getirip beni para karşılığı ilişkiye zorladılar. Kendileri ise dışarıya çıktıklarında kaçmamam için beni bir odaya kilitleyerek kız kardeşleri 17 yaşındaki M.K.’yi ise nöbetçi bırakıyorlardı. 9 gün içinde yaklaşık 60 kişi ile ilişkiye girdim" dediği öğrenildi.

Gözaltına alınan T.K, erkek kardeşi L.K. kız kardeşi M.K. ve arkadaşları B.K. suçlamaları kabul etmediler. Sorgulamalarından sonra adliyeye sevkedilen şüpheliler, Cumhuriyet Savcılığı’nca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. B.A. ise ailesine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler