Tekel hırsızları yakalandı! Kuyumcuyu soyanlar?

Tekel hırsızları yakalandı! Kuyumcuyu soyanlar?

Orta ilçesinde gerçekleşen Çilem Tekel Büfesini soyan hırsızlar Ankara'da yakalandı. Kuyumcuyu soyanlardan hala ses yok.

Orta ilçesinde geçtiğimiz günlerde Çilem Tekel Büfesini soyan hırsızlar, Ankara'da yapılan operasyonla yakayı ele verdiler. Şimdi gözler yine ilçede soyulan kuyumcu soyguncularının yakalanmasına çevrildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

11.02.2011 günü gece muayyen saatlerde İlimiz Orta ilçesi Sultan Beyazıt Mah. Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Çilem Tekel Büfesi isimli işyerinde demir kapının sert bir cisimle zorlanarak kapı çerçevesinin komple yerinden çıkması neticesi, tekel büfesinden 6.500 TL civarında sigara ile 3.000 TL civarında alkollü içecek çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde; İlçemize Ankara ilinden gelen Altındağ 1991 doğumlu N.K. ile Altındağ 1977 doğumlu F.E. tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiştir.

Şahısların yakalanmasına yönelik olarak 12.02.2011 günü Ankara iline ekip görevlendirilmiş, Ankara ili Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile yapılan müşterek çalışma sonucunda her iki şahıs da yakalanmıştır.

Şahısların alınan ifadesinde Orta ilçesinde yapılan hırsızlık suçunu kabul etmişler, daha önce de Çerkeş ile Jandarma Sorumluluk bölgesinde bulunan Saçak beldesinde bir bakkal dükkanından yine sigara ve alkollü içecek çaldıkları tespit edilmiştir.

Yakalanan N.K.’ın 13 adet değişik suçtan sabıkası olduğu ve bu suçlardan Ankara ilinde “Nitelikli Yağma “suçundan 3 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile Afyonkarahisar ilinde 'cezaevinden firari hükümlü' olarak aranmakta olduğu tespit edilmesi üzerine şahıs Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmek üzere Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiştir.

Yakalan diğer şüpheli F.E. Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından 13.02.2011 günü saat:01.30 sıralarında Orta ilçemize getirilerek Orta Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmek üzere Orta İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiş, Cumhuriyet Savcılığınca alınan ifadesi ve yapılan sorgusuna müteakip tutuklanarak Orta Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler