Teknik kadro bugün veda ediyor

Teknik kadro bugün veda ediyor

Alınan başarısız sonuçlar nedeniyle istifa eden Teknik Direktör Hakan Yılmaz, ve teknik kadro bugün takımla vedalaşıyor

Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen Hakan Yılmaz ve teknik kadrosu bugün son kez Çankırı Belediyespor antrenmanında buluşacak.

Saat 14.00'de İsmail Hakkı Karadayı tesislerinde Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci'nin de katıldığı bir toplantıyla takıma veda edecek olan Hakan Yılmaz'ın daha sonra Çankırı'dan ayrılacağı öğrenildi.

Ligin ilk yarısını 15. sırada 14 puanla kapatan mavi-beyazlı takımın Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, alınan başarısız sonuçlar nedeniyle görevinden istifa etmişti. Sezon başında yardımcı antrenör olarak başlayan Hikmet Çapanoğlu da ligin son maçında Aanya'ya gitmemiş ve takımdan ayrılmıştı.

Sportif Direktör Atilla Gerin ve kondisyoner Mehmet Göktepe'nin de Teknik Direktör Hakan Yılmaz ile birlikte istifaları, takımın ikinci yarı için yapmış olduğu planları da şimdilik bozdu.

YENİ HOCA ARAYIŞI
Ligin ilk yarısında taraftarının beklediği sonuçları elde edemeyen Çankırı Belediyespor'da yeni teknik direktör arayışları da sürüyor. Kulüp Başkanı Şireci'nin bugünkü Çankırı programı sonrası konuyla ilgili olarak açıklama yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler