Ter ve neşe! Ilgaz’da ikisi bir arada

Ter ve neşe! Ilgaz’da ikisi bir arada

Çankırıspor’un Ilgaz kampı ter ve neşe ikilisinin ortaklığında sürüyor.

Kamp 18 Temmuza kadar sürecek.

Lige yeni bir kadro ile sıkı bir şekilde hazırlanan Çankırıspor, 7 Temmuz’da geldiği Ilgaz - Armar Yıldıztepe'deki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabah ve öğleden sonra iki idmanla yeni sezonun ihtiyacı olan oksijeni Ilgaz – Yıldıztepe’de depolamanın gayretinde olan Çankırısporlu futbolcular, yorucu geçen idmanlara karşın yine de neşelerini kaybetmiyorlar.

Yıldıztepe’nin harika ortamında gözlerden uzak bir şekilde sezona hazırlanan Çankırıspor, yeni transfer edilen futbolcularla geçen sezon takımda ter akıtan arkadaşlarıyla birlikte kısa sürede kaynaştıkları görüldü. Oldukça yorucu geçen idmanlara karşın takım içerisindeki moral – motivasyonun üst düzeyde olması da sevindirici.

Öte yandan takıma kazandırılan yeni isimlerin de kamp çalışmalarında oldukça hırslı görünmesi, transferde izlenen politikanın ne derece isabetli olduğunu da gösteriyor. Bunun yanı sıra yeni teknik kadroda yer alan isimlerin de Başta Atilla Gerin ve Hakan Yılmaz ile beraber, uyum içeriisnde çalışmaları da Ilgaz kampının verimli geçmesinde büyük etken. Kamp kadrosunda yer alan ve denenmek üzere kampa dahil edilen bazı futbolcularla sözleşme imzalanıp imzalanmayacağı ise 18 Temmuz sonrası belli olacak.

HAKAN YILMAZ: ZAMANI İYİ DEĞERLENDİRİYORUZ
Çankırıspor’un bu sezon BankAsya ligine çıkma mücadelesinde lgrubunun iddialı takımlarından biri olduğunu belirten takımın teknik patronu Hakan Yılmaz “Yıldıztepe’de hem oksijen depoluyoruz hem de takıma yeni isimler kazandırıyoruz” dedi. Hakan Yılmaz, Yıldıztepe kampı ve önümüzdeki süreç ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Lige hazırlık programımı içerisinde birinci etap kamp programımıza Yıldıztepe’de start verdik. 7 Temmuz’da başlayan ve 18 Temmuz’da sona erecek toplam 11 günlük kamp programımızın 8 günü kondüsyon ve ağırlık çalışmaları üzerine programlandı.  Futbolcularımıza Ankara’da uyguladığımız efor testinden elde ettiğimiz sonuçlara göre, her birisine özel olarak uyguladığımız buradaki çalışmalar, onların lige daha pozitif hazırlanmaları konusunda yardımcı olacak.

3 günlük aradan sonra 21 Temmuz’da Kocaeli - Kartepe Green Park'da başlayacak ikinci kamp dönemine kadar takım içerisinde ihtiyacımız olan transferleri de gerçekleştirerek lige hedeflerimiz doğrultusunda eksiksiz olarak hazırlanacağımızı düşünüyorum. Liglerin başlayacağı tarihe kadar Çankırıspor, taraftarının ve kendisine gönül verenlerin önüne oynayacağı güzel futbol ve bunun sonucunda elde edeceği başarılı sonuçları alabilecek bir kadro ile çıkacaktır. Ben ve ekibimdeki arkadaşlarımızın bütün amacı budur. Bizlere her türlü fedakarlığı yaparak tüm imkanları sunan Kulüp Başkanımız Sevda hanıma da emeklerinin karşılığını vermek istiyoruz.”

4 YA DA 5
İSİM DAHA KAZANDIRACAĞIZ
Transferler konusunda da görüşlerini aldığımız takımın teknik patronu Hakan Yılmaz, “Bugün için takıma kazandırdığımız arkadaşlarımız deneyimli ve hedefleri olan genç kardeşlerimiz. Her biri Çankırıspor’a önemli katkılar sağlayacak. Geçen yılki kadromuzda takıma emeği geçenlerle birlikte ortaya çıkacak olan yeni ekibin, taraftara ve mavi-beyazlı renklere gönül vermiş olanlara zevkli ve gurur duyacakları bir takım olacaktır. Bugün için 4 ya da 5 futbolcu daha transfer ederek BankAsya yolunda mücadele verecek bir takım yaratmayı hedefledik ve bu hedefe her geçen gün yaklaşıyoruz.” dedi.

24 kişi ile başlayan Yıldıztepe kampına, Kayseri ve Bolu’dan iki isim daha eklendi. Yeni gelen isimlerin kampta gösterecekleri performans sonucu Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın oluru halinde takıma kazandırılacakları öğrenildi.

TAKIMIN MALZEMELERİ PUMA'DAN!
Öte yandan kampın en göze batan durumu Çankırıspor futbolcularının ve teknik kadronun şıklığı oldu. Kampta bulunanların üzerlerindeki kıyafetlerin çeşitliliği ve uyumluluğunun nedeni kısa sürede anlaşıldı. Geçen yıl büyük polemiklere neden olan "takım kısa kollu formalarla kış aylarında maçlara çıkıyor! Çocukları kısa kollu formalarla bu havada sahaya sürüyorlar" şeklinde eleştiri yapanlara en güzel cevap herhalde bu yıl futbolcuların kullandıkları malzemeler olacak. Daha şimdiden futbolcusundan teknik adamına kadar 6'şar takım PUMA marka spor malzemeleri kampta oldukça heyecan yaratırken, öte yandan futbolcular üzerinde de büyük moral yaşatmasına neden oldu. (Haber/Fotoğraf: Vedat Beki Ilgaz/Yıldıztepe)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler