Tevfik Rüştü Özgür MHP'den aday adayı

Tevfik Rüştü Özgür MHP'den aday adayı

MHP'nin Çankırı'daki ağır toplarından Tevfik Rüştü Özgür, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak 28'nci dönem TBMM milletvekili genel seçimleri için, milletvekili aday adaylığı müracaatını Genel Merkez'de gerçekleştirdi.

1979-80 Yıllarında Çankırı Ülkücü Gençlik ve Ülkü Yolu Derneği Başkan Yardımcılığı ile başlayan siyasi kariyerine, Kurşunlu Ülkü Yolu Derneği Başkanlığı, Çankırı İl Başkan Yardımcılığı, Çankırı İl Başkanlığı, İl Genel Meclisi Üyeliği, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekilliği ve son olarak MHP Üst Kurul Delegeliği görevlerini ifa ederek günümüze kadar gelen iş insanı Tevfik Rüştü Özgür, partisi MHP'den Çankırı milletvekili aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

'Milletvekili aday adaylığı' müracaatı sonrası Sözcü18'in "Neden aday adayı oldunuz?" sorusunu Tevfik Rüştü Özgür şöyle cevaplandırdı:

"SANDIKLARDA OY PATLAMASI..."

"Öncelikle şahsım olarak MHP Çankırı camiası içerisinde 50 yılı bulan bir emek ve çile var. Cumhur İttifakı içerisinde ayrı listelerle seçime girilmesi halinde, oluşturulacak MHP'nin Çankırı'da birinci parti olması yolunda önemli bir mesafe alacağımıza olan inancım tamdır. Bu düşünce ile şehrimize ve ülkemize hizmet noktasında üzerime düşen görev anlayışıyla Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirdim. Çankırı için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Tevfik Rüştü Özgür'ün milletvekili aday adaylığı parti tabanında heyecan yaratırken, MHP'de aday sıralamasının nasıl olacağı merak konusu...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler