TFF'den Fenerbahçe'ye 'seyirci' cezası!

TFF'den Fenerbahçe'ye 'seyirci' cezası!

Tahkim Kurulu ve PFDK cezaları açıklandı. Seyirci tartışmasında da verilen ceza belli oldu...

En son oynanan Fenerbahçe Galatasaray derbisinde, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, derbi sırasında bazı taraftarların kendilerine yönelik hakaret ve küfür edildiğini açıklamıştı.

Seyircisiz oynanmasına rağmen stadyum localarının dolu olması ve tribünlerde fazla sayıda kişinin yer alması tartışma yaratmıştı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu verilen cezayı açıkladı. Açıklamaya göre Fenerbahçe’ye taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 72.000 Türk Lirası para cezası verdi.

Ayrıca PFDK, Fenerbahçe A Takım İdari Koordinatörü Selçuk Şahin'e 3 ay hak mahrumiyeti cezası verildiğini duyurdu.

Selçuk Şahin'in Galatasaray derbisinde "Siz ne yaparsanız yapın biz şampiyon olacağız" ifadelerinden sonra elini hakem odasının kapısını vurduğu ve bu sebeple ceza aldığı belirtildi.

GALATASARAYLI OĞULCAN’IN CEZASI DÜŞTÜ
Tahkim Kurulu, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından Galatasaray'a transferi nedeniyle Oğulcan Çağlayan'a verilen 6 maçlık cezanın 3 maça indirildiğini açıkladı. Galatasaraylı taraftarlar ise haftalardır bekletilen dosyanın, oyuncunun sakatlığının düzelmesinin ardından açıklanmasına ise tepki gösterdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) kararı ile birlikte 6 resmi müsabakadan men cezası alacağı tebliğ edilen Oğulcan Çağlayan’ın cezasının, 3 resmi müsabakadan men şeklinde düzeltildiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler