Ticaret Bakanı Çankırı'da kavurmayı yedi geçti!

Ticaret Bakanı Çankırı'da kavurmayı yedi geçti!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kastamonu gezisi sonrası Ankara'ya dönüş yolunda Çankırı'ya uğradı. Bakan Pekcan'ın katılımıyla gerçekleşen 'Esnaf buluşması' yemek yeme organizasyonundan öteye geçemedi!

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi AKP'nin Çankırı'daki siyasi ve kamu alanlarını ihlal eden hamleleri de dur durak bilmiyor. Son olarak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kastamonu'da gerçekleştirdiği program sonrası Ankara'ya dönüşünde Çankırı'ya gelerek Koç Otel'de "Esnaf Buluşması" toplantısında konuştu!

Toplantıya başta AKP Grup Başkanvekili Çankırı milletvekili Av. Mehmet Emin Akbaşoğlu olmak üzere bölge milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Belediye Başkanı ve AKP belediye başkan adayı Hüseyin Boz, İl Başkanı Celal Kaman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz ile bürokratlar katıldı.

Kulislerden elde edilen bilgilere göre Bakan Pekcan konuşmasında Çankırı ile ilgili özel bir müjde vermezken, "Ziyaretten Çankırı ne kazandı?" sorumuzun karşılığı; "Bakan kavurma ve pilavımızı yedi ve gitti! Biz de arkasından el salladık!" cevabı oldu!

Siftah yapmadan dükkanını kapatıp evine giderken "Böyle giderse ay başında kirayı nasıl öderim? Evimin ihtiyaçlarını nasıl karşılarım?" diye kara kara düşünen esnafın sorunu ne mi oldu?

Görünen o ki; Esnafın yıllardır birikmiş sorunları ile son sorunun yanıtı yine başka bir bahara kaldı!

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI PERŞEMBE GÜNÜ BELEDİYE MEYDANI'NDA

boz-duyuru-reklam-resim-03.jpgesnaf-bulusmasi-ticaret-bakani-resim-033.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler