TikTok'ta göğüs dekolteli yayın yapmıştı, gözaltına alındı ve...

TikTok'ta göğüs dekolteli yayın yapmıştı, gözaltına alındı ve...

Sosyal medya uygulaması TikTok'ta para kazanmak için gömleğinin düğmelerini açarak göğüs dekolteli yayın yapan G.D. (35) “Müstehcenlik” suçlamasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen G.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SOSYAL medya uygulaması TikTok üzerinden yayın yapan ve izleyicilerin gönderdiği hediyeler üzerinden kazandığı para ile gündem olan ‘Laz Kızı’ rumuzlu G.D. bugün Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen G.D.’nin gözaltı gerekçesi ise "müstehcenlik".

“ARALADIM DAHA NE YAPAYIM?”

TikTok’ta "@lazkizi3405" ismiyle canlı yayın açan G.D. garip hareketleri ve gelen yorumlara verdiği yanıtlarla da dikkat çekiyor. Kendisine son düğmesini açması yönünde gelen yorumlara ve ‘Arala’ yazan nota genç kadın ‘Araladım daha ne yapayım?’ diyerek sitem ediyor.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen G.D. ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler