Timsaha Belediye çelmesi

Timsah'a Belediye çelmesi

Bursaspor, büyük taraftar desteğiyle çıktığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Ev sahibi Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, sakatlığı bulunan Vederson'un yerine sol bekte Mustafa Keçeli'yi oynatırken, bir başka sakatlığı bulunan Volkan Şen'in yerine de orta sahanın sağında Amerikalı Jozy Altidore yer aldı.

HOLOSKO İLK 11'DE BAŞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da ise teknik direktör Abdullah Avcı, cezalı Metin Depe, sakatlığı bulunan Cesario ve Barbosa'nın yerine savunmanın göbeğinde Can Arat ve Mahmut Tekdemir'i oynattı. Ayrıca uzun süren sakatlığının ardından Kasımpaşa ile oynanan kupa maçında şans bulan Holosko ilk onbirde sahaya çıktı. Gökhan Ünal ve Herve Tum ise yedekler arasında yer aldı.

Bursaspor maça tamamen dolu tribünler karşısında seyircisini de arkasına alarak başladı. Yeşil-beyazlı ekipte hücumda Miller tek forvet olarak yer alırken, Amerikalı Altidore da bu oyuncuyu hücumda destekliyordu. Orta sahada ise Pablo Batalla genelde atakları başlatan isimdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da ise hücumda Tevfik Köse tek kalırken, bu oyuncuya İbrahim Akın ve Holosko destek verdi.

Bursaspor konuk ekibe oranla çok daha önemli pozisyonlar üretiyor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise kontraataklarla gol üretmekte etkili olamıyordu.

Bursaspor atağında 37. dakikada Altidore ile gelişen pozisyonda Batalla topu önünde buldu ve topu ağlara göndererek Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıda Bursaspor ikinci gol için bulduğu pozisyonlardan yararlanamayınca devre 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya Abdullah Avcı, Gökhan Ünal'ı oyuna alarak Tevfik Köse'yi çıkarttı.

Bursaspor ikinci gol için çok fırsatlar harcarken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise çok fazla olmasa da kontraataklarla gol sinyali vermeye başlamıştı.

64. dakikada Efe, İbrahim'den önce vuruşunu yaptı, Ivankov'un bakışları arasında top Bursaspor ağlarına gitti ve skor 1-1 oldu.

Kalan dakikalarda Bursaspor ikinci gol için bir çok önemli pozisyondan yararlanamadı ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir 2 puanı kaybetmiş oldu.

Bu sonuçla Bursaspor puanını 49'a, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 34 puana çıkmış oldu.

kaynak: ensonhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler