TIR taksiyi biçti: 5 ölü 4 yaralı

TIR taksiyi biçti: 5 ölü 4 yaralı

İçinde 9 kişinin bulunduğu taksi, TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Takside bulunanlardan 5'i öldü, 4'ü yaralandı.

Kaza bugün saat 14.30’da Patnos- Adilcevaz karayolunun 33’üncü kilometresinde meydana geldi. Eren Buday yönetimindeki 13 T 1549 plakalı taksi, Patnos’a gelirken karşıdan gelen Tahsin Gençkal’in kullandığı 06 BM 0141 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Şevvin Can (3) olay yerinde, Ferhat Suluvan, sürücü Eren Buday kaldırıldıkları Ağrı Devlet, Sevim Suluvan ve Bedir Suluvan ise Adilcevaz Devlet Hastanesinde vefat ettiler.

Adicevaz’dan Patnos’un Çaputlu köyüne taksiyle gelirken kazada yaralanan Rabia Yağmur Suluvan, Suzan Suluvan, Gülbahar Suluvan ve Adnan Can ise Patnos Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aşırı hız, dikkatsizlik ve yoldaki buzlanma yüzünden meydana gelen kazadan sonra TIR sürücüsü Tahsin Gençkalgözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

bitlis-kaza-resim-05.jpg

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ VE YAŞLARI KESİNLİK KAZANDI

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinden Ağrı’nın Patnos ilçesine bağlı Çaputlu Köyüne bir taksi ile giderken geçirdikleri kazada ölenlerin üçünün çocuk olduğu belirlendi. Kazada ölenlerin kimlikleri ile yaşları şöyle:

"Rabia Yağmur Suluvan (1), Şevvin Can (2), Bedir Suluvan (3), sürücü Eren Buday (28), Ferhat Suluvan (29)." Takside bulunan ve kazada yaralandıkları için Ağrı ile Patnos Devlet Hastanelerine kaldırılan, biri çocuk dört yaralının isimleri ve yaşları ise şöyle: "Ferhat Hamza Suluvan (5), Suzan Suluvan (24), Adnan Can (28), Güzel Can (28)"

kaynak: posta.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler