TOGG Çankırı'da görücüye çıkıyor

TOGG Çankırı'da görücüye çıkıyor

Türkiye'nin Anadol'dan sonra ikinci yerli ve milli otomobili TOGG'un ilk akıllı cihaz modeli T10X sıcak saatlerde Çankırı şehir merkezinde olacak.

TÜRKİYE'nin Anadol'dan sonra üretilen yerli ve milli otomobili TOGG, Ankara'dan yola çıkarak Çankırı'ya doğru yol alıyor... Güzergah üzerinde yer yer vatandaşlar tarafından durdurulan TOGG, fotoğraf çekimleri sonrasında yola devam ediyor...

Çankırı girişinde sürücü koltuğuna AK Parti milletvekili M. Emin Akbaşoğlu geçti. Akbaşoğlu'nun kullandığı otomobil haber yayına hazırlanırken şehir merkezine giriş yaptı.

TOGG YUNUS AVM'DE

Çankırı'ya gelen TOGG, Yunus AVM önünde vatandaşların beğenisine sunuldu. Yaşlısından gencine, kadınından erkeğine yoğun bir kalabalık AVM önünde sergilenen TOGG'u inceliyor...

2023/05/03/yunus-avm-togg-cankiri-resim-04.jpg

2023/05/03/togg-cankiri-resim-033.jpg

SALİM ÇİVİTCİOĞLU DA TOGG'LA ŞEHİRDE TUR ATTI

AK Parti Çankırı milletvekili ve 2. sıra milletvekili adayı Salim Çivitcioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "Biz daima önümüze bakarız. Bugün Anadolu'nun her karışında yerli, milli üretimimiz bizim arabımız var. Bizim emeğimiz, bizim alın terimiz. Milletim, vatanım, ÇANKIRIM her şeyin en iyisine en güzeline layık." dedi.

salim-togg-cankiri-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler