TOKİ, Çerkeş için hazırladığı 165 konutluk projenin ihalesini yaptı

TOKİ, Çerkeş için hazırladığı 165 konutluk projenin ihalesini yaptı

TOKİ, Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde topla 165 konut, 4 işyeri ve caminin yeraldığı projenin ihalesini Cuma günü gerçekleştirdi.

Çankırı'nın nüfus olarak en büyük ilçesi olan Çerkeş için TOKİ tarafından projelendirilen 165 konutluk TOKİ Sosyal Konutların ihalesi 22 Nisan 2022 tarihinde (dün) gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili olarak Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "İlçemizde İstasyon Mahallesi eski Cezaevi yanına yapılacak olan TOKİ Sosyal konutlarının yapım ihalesi bugün yapıldı. 165 konut, iş merkezi (4 işyeri) ve Camii'nin yeraldığı proje Çerkeş'mize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlık sıhhat içerisinde bitirilip sahipleri tarafından oturmayı nasip etsin #Çerkeş büyüyor gelişiyor." dedi.

İhaleyi alan şirketin bir ay içerisinde inşaata başlayacağı öğrenilirken, projeye 'okul' yapımının ilave edilmesi için görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

İHALE ARALIK 2021 ARALIK AYINDA YAPILACAKTI

Öte yandan dün gerçekleşen TOKİ ihalesi, 13 Kasım 2021 tarihinde yapılan duyuru ile 15 Aralık 2021 tarihinde yapılacaktı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler