TOKİde kura var, anahtar teslimi yok!

TOKİ'de kur'a var, anahtar teslimi yok!

Geçtiğimiz günlerde kur'a çekilişi yapılan TOKİ konutları sahiplerine teslim edilmemiş...

Çankırı'da vatandaşın derdi bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde büyük reklamlarla duyurusu yapılan TOKİ konutları'ndaki kur'a çekiminin 'göstermelik' olduğu kısa sürede ortaya çıktı.

Okuyucumuzun mesajından anlaşıldığına göre TOKİ konutlarında çalışmalar henüz tamamlanmamış. Aksi olsaydı kur'a çekimi ile birlikte hak sahiplerine konutlarının anahtarları teslim edilirdi. Bakın TOKİ konutlarında yaşanılanlar vatandaşa nasıl yansıyor:

5334.jpg

İşte 'okuyucu'muzun Haber Editörümüze gönderdiği mesaj:

"Sayın Editör; bu TOKİ bizleri yedi bitirdi. Taa geçen sene bitecek olan TOKİ sürekli gide gele gide gele yeni çekiliş yapıldı. Ben şubatta nişanlandım. Belediyeye gittim 'TOKİ ne zaman bitecek ev ne zaman çıkacak?' dedim. Şahsıma sürekli olarak 'bir ay sonra bir ay sonra' denildi, Eylül'ü buldu. Amenna! Ben bunları bildiğim için Ekim'in 18'ine düğün tarihi aldım. Geçtiğimiz günlerde çekiliş yapıldı ama evi teslim etmiyorlar, anahtar vermiyorlar! Abi ben ne yapacam şimdi? Durumum belli... Bir kurumun temizlik şirketinde çalışıyorum. Aldığım parayla eşyamı mı ödeyim kira mı vereyim? Bu nedir Allah aşkına! Valla o kadar bunaldım ki annem kafayı yiyecek! Hep dert hep çile... Neden bizlerin sorunlarıyla ilgilenilmiyor?.. İçimi boşalttım abi... Okusan da okumasan da ben sürekli Sözcü18'i takip ediyorum çünkü haklı haber doğru haber... Allah razı olsun... İyi geceler."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler