Toroslar'ın yıldızı Ümmiye Koçak, ekibi ile Çankırı’da sahne aldı

Toroslar'ın yıldızı Ümmiye Koçak, ekibi ile Çankırı’da sahne aldı

Karatekin Parkı’nda sahnelenen "Ana, Gökyüzü Delinmiş" adlı tiyatro oyununa Çankırılılar yoğun ilgi gösterdi.

TOROSLAR'ın köy meydanından Dünya’ya sanat girişimcisi olarak açılan kadın Ümmiye Koçak tarafından kadınları bir araya getirerek kurulan Arslanköy Tiyatro Topluluğu, Çankırılılar ile buluştu. İklim değişikliğine dikkat çeken tiyatro gösterisinde oyuncular, performansları ile büyük alkış aldı.

KARATEKİN Parkı’nda sahnelenen "Ana, Gökyüzü Delinmiş" adlı tiyatro oyununa Çankırılılar yoğun ilgi gösterdi. İklim değişikliğine, küresel ısınmaya dikkat çeken ve halkı bu konuda bilinçlendirmeyi amaçlayan oyun, izleyicisine komşuluk ilişkilerinin ve dostluğun önemini bir kez daha hatırlatıyor.

Tiyatro gösterisini ailesi ile birlikte izleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, oyuncuları tebrik ederek "Meclis toplantımız vardı ve bizim konumuz da iklim değişikliğiydi. Son dönemde sularımızda yaşadığımız sıkıntımız da bununla ilgili kaynaklanan nedenlerdendi. Yarın bu günleri aramamak için suyumuzu tasarruflu kullanmamız lazım. O yüzden bu oyunu çok önemsiyorum. Bizleri kırmayarak ilimize geldiler. Şu an gündemin en önemli konusu iklim değişikliği. Festivalimize iki gün önce başladık. Bu süreçte bu güzel topluluğu da aramızda görmek istedik. Bu anlamda bize katkı sağladınız, çok teşekkür ediyoruz." dedi.

baskan-esen-toroslar-cankiri-resim-01.jpg

"RONALDO MU YAKIŞIKLI BEN Mİ YAKIŞIKLIYIM?"

Başkan Esen ile Ümmiye Koçak arasındaki diyalog katılımcılara renkli dakikalar yaşattı. Cristiano Ronaldo ile reklam filmi çeken Ümmiye Koçak’a "Ben mi yakışıklıyım, Ronaldo mu?" diye soran Başkan Esen’e cevap da gecikmedi. Koçak, "Yaptıklarınızı gördüm, bizim sizler gibi yerli Ronaldolar'a ihtiyacımız var." dedi. Koçak'ın cevabını izleyiciler de alkışladı.

ummiye-kocak-ronaldo-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler