TOSFED deprem bölgesinde

TOSFED deprem bölgesinde

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve kendisine bağlı bulunan 29 spor kulübü bir araya gelerek deprem bölgelerine 465 gönüllü, 188 özel donanımlı 4x4 offroad aracı, 12 iş makinesi, 6 yemek aracı, 21 TIR, altı kamyon ve 7 panelvan gönderdi.

TÜRKİYE’nin Güney ve Güneydoğusunda meydana gelen depremler, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Adana gibi illerde ciddi yıkımlara neden oldu. Kurtarma ve yardım için ülke çapında büyük bir seferberlik başladı.

Depremzedelere 500 bin TL nakdi yardımda bulunan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve kendisine bağlı bulunan 29 spor kulübü bir araya gelerek deprem bölgelerine 465 gönüllü, 188 özel donanımlı 4x4 offroad aracı, 12 iş makinesi, 6 yemek aracı, 21 TIR, altı kamyon ve 7 panelvan yardım malzemesi ile destek vermeye devam ediyor.

İlk günden itibaren sahada görev yapan gönüllüler, Kahramanmaraş, Hatay ve Elbistan'da 14 depremzedeyi enkaz altından sağ olarak kurtardılar. TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, "Bütün Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu zorlu süreçte elimizden geldiğince depremzedelerin yanında olmaya gayret edeceğiz" diyerek Federasyon olarak süreci sonuna kadar takip edecekleri bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler