Tosyada trafik kazası can aldı

Tosya'da trafik kazası can aldı

Hollanda'dan gelen gurbetçi ailenin bulunduğu otomobil başka bir otomobille çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Hollanda'dan gelen gurbetçi ailenin bulunduğu otomobilin başka bir otomobille çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Ahmet Karagüllü'nün (38) kullandığı 80 SG BB Hollanda plakalı otomobil, Tosya'ya bağlı Ortalca beldesi yakınlarında, karşı yönden gelen Ümit Güler (48) kullandığı 05 FM 339 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüleri Ahmet Karagüllü, Ümit Güler ile Hollanda plakalı otomobilde bulunan Esma (7), İclal (4) Salih ve Semra Karagüllü yaralandı.

Olay yerine gelen ambulanslarla Tosya, Kastamonu ile Çorum'un Osmancık ve Kargı ilçelerindeki devlet hastanelerine kaldırılan yaralılardan Ahmet Karagüllü ve Ümit Güler, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. 

TEM OTOYOLUNDA KAZA: 3 ÖLÜ, 2 YARALI

Öte yandan yine bugün TEM Otoyolu'nun Mersin-Tarsus bölümündeki trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Karaman'dan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gittiği öğrenilen Bilal Ceran'ın (62) kullandığı 06 YUU 92 plakalı otomobil, TEM Otoyolu Pozantı-Tarsus istikameti Damlama mevkiinde aşırı yağış nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu takla attı.

Sürücü Ceran ile eşi Hatice Ceran (53) ve Işılay Şönger (60) kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan İbrahim Şönger ve Şahin Çöker ise Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler