Tottenham Hotspur: 3 - Bournemouth: 2

Tottenham Hotspur: 3 - Bournemouth: 2

Jose Mourinho'nun gelişinin ardından yükselişe geçen Tottenham Hotspur, Bournemouth'u 3-2 yendi; Portekizli teknik adamla 3'üncü maçını da kazandı.

Maça hızlı başlayan Tottenham, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. 21'nci dakikada Toby Alderweireld'in kendi yarısahasından Bournemouth cezasahası içine gönderdiği uzun pası Son Heugn-Min durdurdu. Meşin yuvarlağı penaltı noktası yakınında önünde bulan Dele Alli'nin vuruşunda top ağlarla buluştu.

İkinci yarıya da etkili başlayan Tottenham, Dele Alli'yle 2-0'ı buldu. İlk maçta olduğu gibi harika bir uzun şutla, Toby Alderweireld meşin yuvarlağı kendi yarısahasından Bournemouth cezasahasına gönderdi. Topu kontrol eden Dele Alli, şık çalımla 2'nci kez ağları havalandırdı.

69'uncu dakikada Tottenham skoru 3-0 yaptı. Kane'in sol kanada açtığı topu Son Heung-Min ortaladı. Sissoko havada topa gelişine vurdu ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

73'üncü dakikada Tottenham cezayayı yakınında kazanılan serbest vuruş için topun başına Harry Wilson geçti. Bu oyuncunun sol ayağıyla şık vuruşunda top sağ 90'dan ağlarla buluştu. Maçın son sözü 90+6'da Harry Wilson söyledi. Penaltı noktası yakınından yerden sert vuran Wilson kendisinin ve takımının 2'nci golünü attı. Wilson'ın çabası sonuç vermedi ve ev sahibi Tottenham, maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Jose Mourinho'nun gelişinin ardından 3'üncü maçını da kazanan Tottenham Hotspur, puanını 20 yaptı. Üst üste 3'üncü maçını da kaybeden Bournemouth ise 16 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler