Trabzon'da heyelan sonucu kopan kaya 4 can aldı

Trabzon'da heyelan sonucu kopan kaya 4 can aldı

Trabzon/Vakfıkebir - Tonya karayolunda, meydana gelen heyelanda kopan kayaların üzerine düştüğü kamyonetteki 4 kişi hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Tonya - Vakfıkebir karayolu Karaağaçlı Mahallesi, Saatli mevkiinde meydana geldi. Vakfıkebir'den Tonya'ya gitmekte olan ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 60 KF 334 plakalı kamyonetin üzerine, meydana gelen heyelan sonucu yamaçtan kopan kaya düştü.

Heyelan sonucu kayalarla dolan karayolu ulaşıma kapanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekiplerce yapılan incelemede kamyonetteki 2'si kadın 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Ekipler bölgedeki çalışmalarını sürdürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

trabzon-heyelan-resim-03.jpgÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Elim olayda yaşamını yitirenlerin kimlikleri belli oldu. Kayalar altında kağıt gibi ezilen araçta bulunan Rahmi Yüksel ile birlikte eşi Fatma Yüksel (66), dünürü Recep Uzuner (76) ile kardeşi Mehmet Uzuner (72) hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden 4 kişinin cansız bedenleri kağıt gibi ezilen aracın içinden AFAD, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonrasında çıkartılırken, cesetler Vakfıkebir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ezilen kamyonet olay yerinden kaldırılırken, Rahmi Yüksel ve Recep Uzuner’inin dünür oldukları ve Akçaabat ilçesindeki torunlarının nişanından Tonya ilçesine döndükleri öğrenildi. 

trabzon-heyelan-resim-00.jpg
Elim kazada yaşamını yitiren Rahmi Yüksel...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler