Trabzon'da yaşanan feci kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti

Trabzon'da yaşanan feci kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti

Trabzon'un Arsin ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin 50 metre yükseklikten şarampole uçtuğu kazada sürücü Mehmet (32), eşi Emine (27) ile oğulları İnayet (6) ve Yavuz Selim Güngörmüş (3), hayatını kaybetti.

ELİM kaza, dün gece saat 20:00 sıralarında Arsin ilçesi girişi Karadeniz Sahil Yolunda meydana geldi. Mehmet Güngörmüş (32) yönetimindeki 31 ADS 672 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu 50 metre yükseklikten şarampole uçtu.

HASTANEYE SEVK EDİLDİLER

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekipler, otomobildeki Mehmet, eşi Emine (27) ile oğulları İnayet ve Yavuz Selim Güngörmüş’ü ağır yaralı olarak araçtan çıkardı.

ANNE, BABA VE 2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yomra Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan karı- koca ve 2 çocuğu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAZA ANI KAMERADA

4 kişinin hayatını kaybettiği kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; sürücüsünün kontrolünü yitirdiği otomobilin çöp konteynerine çarptıktan sonra 50 metrelik şarampole uçtuğu yer aldı.

KARDEŞİNİ ZİYARETE GELMİŞ

Hatay Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı olduğu öğrenilen Mehmet Güngörmüş’ün, ailesi ile Trabzon’da yaşayan kardeşini ziyarete geldiği, Rize’nin Ayder Yaylasına yaptıkları gezi sonrası dönüş yolunda kaza yaptıkları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler