Trabzonspor 2-3 Kasımpaşa

Trabzonspor 2-3 Kasımpaşa

Trabzonspor, ilk yarısını önde tamamladığı karşılaşmada sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'ya yenilerek ligde üst üste üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

TRENDYOL Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Papara Park'ta oynanan ve ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmayı Kasımpaşa 3-2 kazandı.

Trabzonspor, ilk yarısını 19. dakikada Enis Destan'ın golüyle öne tamamladığı karşılaşmanın ikinci yarısında adeta dağıldı. Kasımpaşa, 47. dakikada Aytaç Kara, 58. dakikada penaltıdan Haris Hajradinovic ve 75. dakikada Nuno Da Costa'nın golleriyle üç puanı hanesine yazdırdı. Trabzonspor'un 90+1. dakikada Engin Poyraz Yıldırım ile bulduğu gol maçın sonucunu belirledi.

Bu sonucun ardından Kasımpaşa puanını 32'ye yükseltirken, Trabzonspor 37 puanda kaldı.

TARAFTARLARDAN PROTESTO

Ligde üst üste dördüncü maçından da mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da taraftarlar, futbolcuları ve yönetimi protesto etti. Yönetimi istifaya davet eden bordo-mavili taraftarlar, futbolculara da "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar" tezahüratında bulundu.

Ligin ikinci yarısında henüz galibiyet alamayan Trabzonspor, deplasmanda 1-1'lik Bitexen Antalyaspor beraberliğinin ardından Galatasaray'a sahasında 5-1, Çaykur Rizespor'a da deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Trabzonspor, kötü gidişe 'Dur' demek için çıktığı Kasımpaşa karşısında da sahadan 3-2 mağlup ayrılarak son dört maçından galibiyet alamadan ayrılmış oldu.

Trendyol Süper Lig'de günün sonuçları:
İstanbulspor 1-1 Samsunspor
Kayserispor 1-1 Antalyaspor
Galatasaray 2-1 Gaziantep FK

TFF 1. Lig'de günün tek karşılaşmasında:
Şanlıurfaspor 0-1 Boluspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler