Trabzonspor, Kayserispor’a teslim oldu: 3-4

Trabzonspor, Kayserispor’a teslim oldu: 3-4

Milli ara sonrasında yeniden başlayan Süper Lig heyecanında Trabzonspor ile Kayserispor, futbolseverleri gole doyurdu. 7 kez ağların havalandığı maçta 2 penaltı ve yıkılan bir Trabzonspor vardı.

SPOR Toto Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan, bordo-mavili taraftarların tribünlerde büyük boşluklar bıraktığı maçı Kayserispor 4-3 kazandı. Bu sonucun ardından Trabzonspor 44 puanda kalırken, Kayserispor ise 41 puana yükseldi.

MAÇ GOLLERLE BAŞLADI

Orhan Ak yönetiminde ikinci maçına çıkan Trabzonspor 1. dakikada Emrah’ın golüyle geriye düşerken 3. dakikada Maxi Gomez cevap verdi: 1-1. 20’de Thiam sarı-kırmızılı takımı soyunma odasına 2-1 üstün götürdü.

İKİNCİ YARININ BAŞINDA DA…

Karşılaşmanın ikinci yarısı da tıpkı ilk yarı gibi gollerle başladı. 48. dakikada Mane’nin kazandığı penaltıda Mensah farkı ikiye çıkardı: 3-1. Bu golden 2 dakika sonra Abdülkadir kaleciden seken topu tamamladı: 3-2. 54. dakikada Markovic’in kazandırdığı penaltıyı Bardhi gole çevirdi: 3-3. 64. dakikada sarı-kırmızılı takım maçta 3. kez öne geçti. Mane’nin sert şutunda kaleci Uğurcan çaresiz kaldı: 4-3.

MARKOVIC İKİ KEZ DİREKTEN DÖNDÜ

Trabzonspor formasıyla ilk kez ilk 11’de sahaya çıkan Markovic, iki kez Kayserispor direklerine katıldı. İlk olarak 34. dakikada Gomez’in ortasına kafa vuruşu yapan Sırp oyuncunun topu yan direkten döndü. Markovic’in şanssızlığı 56. dakikada yeniden tekrarladı. Yine Gomez’in pasında vuruşunu yapan Markovic bu kez de üst direğe takıldı.

Ligin 28. haftasında Trabzonspor, 8 Nisan Cumartesi günü Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Kayserisporspor ise 10 Nisan Pazartesi Ümraniyespor’u konuk edecek.

Süper Lig'de günün diğer sonuçları:
Başakşehir FK 1-0 MKE Ankaragücü
Galatasaray 2-0 Adana Demirspor

TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
Denizlispor 0-2 Göztepe
Samsunspor 4-2 Pendikspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler