Trabzonspor, Monaco’ya 10 kişiyle diş geçiremedi eli boş döndü: 3-1

Trabzonspor, Monaco’ya 10 kişiyle diş geçiremedi eli boş döndü: 3-1

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. maçında deplasmanda karşı karşıya geldiği Monaco'ya 3-1 mağlup oldu. 11. dakikada kırmızı kart görerek maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan bordo mavililer Fransa'dan eli boş döndü.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilciniz Trabzonspor H Grubu 3. maçında Fransa ekibi Monaco’ya 3-1 mağlup oldu. Bordo mavililer avantaj elde etmek için gittiği Fransa’da istediğini alamadı.

Maçın hemen başında 11. dakikada Maxi Gomez’in rakibine doğru yerdeyken attığı tekme sonrası hakem VAR incelemesi sonucu kırmızı kart verdi.

Çok erken bir kırmızı kartla 10 kişi kalan Trabzonspor 3 dakika sonra Ben Yedder’in attığı golle 1-0 geriye düştü ve şoka girdi.

DEVREYE 2-0 GERİDE GİRDİ

İlk yarı golün ve 10 kişi kalmanın etkisiyle oyundan iyice düşen Trabzonspor 45’te yine Ben Yedder’in penaltı golüyle soyunma odasına 2-0 geride gitti.

İkinci yarıya umutlu çıkan Karadeniz ekibi 55’te Monaco’nun Axel Disasi’nin attığı 3. gole de engel olamadı. Deplasmanda 3 farklı geriye düşen Abdullah Avcı’nın takımı son bölüme hayal kırıklığı ile girdi.

Oyuna sonradan dahil olan Bakasetas’ın ceza sahası dışından 72. dakikada attığı golle farkı 2’ye indiren Trabzonspor Monaco’dan puan çıkaramadı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor grupta ilk 3 maçtan sadece 3 puan çıkarabildi. Monaco ise puanını 6’ya çıkararak grup liderliğini aldı. Trabzonspor gruptaki sonraki maçta 13 Ekim’de Monaco’yu evinde ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler