TRTden şok iddia

TRT'den şok iddia

TRThaber.net sitesinde yer alan iddiaya göre İbrahim Tatlıses'e saldırıyı PKK'nın alt kolu olan TAK üstlendi.

Sanatçı İbrahim Tatlıses’e yönelik silahlı saldırıyı terör örgütü PKK’nın taşeron örgütü TAK üstlendi.

İstanbul polisi sanatçı İbrahim Tatlıses’e saldırı düzenleyenleri yakalamak için çalışmalarını sürdürürken terör örgütünden bir açıklama geldi.

Tatlıses’e yapılan saldırıyı terör örgütü PKK’nın taşeron örgütü TAK üstlendi. Terör örgütü PKK’nın alt kanadı olan TAK bugüne kadar terör örgütünün doğrudan üstlenmediği olayları üzerine almasıyla biliniyor.

Geçen yıl İstanbul Taksim’deki bombalı saldırının arkasında da aynı isim vardı.

TAK’ın Daha Önce Üstlendiği Saldırılar İstanbul Halkalı’da 3’ü asker biri sivil 4 kişinin şehit olduğu otobüse saldırı, Diyarbakır’da 4 polis ve bir şoförün şehit olduğu kanlı saldırı, Taksim’de 31 Ekim’de bir kişinin ölümü, 15’i polis 32 kişinin yaralanmasına yol açan intihar saldırısı, Erzincan’ın Fevzi Paşa caddesindeki Alperen Ocakları ve Bağımsız Türkiye Partisi bürolarına yönelik olarak gerçekleştirilen saldırıları TAK üstlenmişti.

ESKİ DOKTORU: ŞARKI SÖYLEYEBİLECEK
Akupunktur uzmanı Faruk Öncel, silahlı saldırı sonucu yaralanarak Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren İbrahim Tatlıses'i ziyaret etti.

Hastane çıkışında açıklama yapan Öncel, "Tatlıses yeniden sağlığına kavuşuyor. Bilinci açık. Konuşmasında ve şarkı söylemesinde sorun olmayacak. Tam iyileşti denemez. Enfekte olması önleniyor. Gelecekte bu riskte sıfıra inecektir. Önümüzdeki 24 saat içinde yeni tetkikler yapılacak" diye konuştu.

Öncel, heyecanlanması gereken Tatlıses'in, oğlu Ahmet Tatlı tarafından ailesiyle bile görüştürülmediğini söyledi. Gazetecilerin yurt dışından doktor getirilip getirilmeyeceği ile ilgili sorulara, doktor Öncel, "Dünyaya sağlık satıyoruz, doktor ihraç ediyoruz. Böyle bir şey söz konusu değil." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler