Tuncay Haskılıç'a önce taltif ardından sürgün!

Tuncay Haskılıç'a önce taltif ardından sürgün!

Çankırı Belediyesi'nde bir hafta önce Bayramören Belediyesi'ndeki görevlendirmeden alınarak Zabıta Müdürlüğü'ne atanan Tuncay Haskılıç, Cuma günü de Antalya'nın Korkuteli Belediyesi'ne 'görevlendirme' olarak ataması gerçekleştirildi...

Çankırı Belediyesi'nde, AKP'li İrfan Dinç'in kadroları teker teker bertaraf edilirken, en dikkat çekici olay geride bıraktığımız hafta içerisinde yaşandı.

İsmail Hakkı Esen'in Belediye Başkanlığı'na oturması ile birlikte İrfan Dinç döneminde başta Belediye Başkan Yardımcılığı olmak üzere, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü gibi görevlerde bulunan Tuncay Haskılıç 1 Temmuz 2019 tarihinde Bayramören Belediyesi'nde 'görevlendirme' ile mesaisine başladı.

GEÇEN HAFTA 'ZABITA MÜDÜRÜ' OLARAK ATANDI!
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Tuncay Haskılıç, geride bıraktığımız hafta başında halen İtfaiye Müdürü olarak görev yapan Ahmet Semerci'nin 'vekalet'en yürüttüğü Zabıta Müdürlüğü'ne 'müdür' olarak atandı!

Zabıta Müdürü atanmasından sonra Belediyedeki makamına gelip oturan Tuncay Haskılıç'ın, öncelikli olarak kendisine 'telsiz' istediği ve sonrasında birim amirleriyle bir toplantı dahi yaptığı öğrenildi.

Tüm bunlar yaşanırken Haskılıç'a geride bıraktığımız Perşembe günü, Antalya'nın Korkuteli Belediyesi'ne 'görevlendirme' yazısı ulaştı.

Haskılıç'ın 1 Kasım tarihi itibari ile Korkuteli Belediyesi'ndeki görevine başlaması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler