Tuncay Koç'tan Mesut Koç'a 'tam destek'

Tuncay Koç'tan Mesut Koç'a 'tam destek'

AK Parti milletvekili aday adayı Mesut Koç, Çankırı'ya son yıllarda yaptığı yatırımlarla dikkati çeken amcaoğlu işadamı Tuncay Koç'u ziyaret etti.

Adaylığı açıklandığı günden bu yana toplumun farklı kesimlerini ziyaret eden ve halkın nabzını elinde tutmanın gayretinde olan AK Parti milletvekili aday adayı Mesut Koç, bugün de amca oğlu ve Çankırı'nın başarılı işadamlarından Tuncay Koç'u ziyaret etti.

1967 yılından bu yana Koç ailesinin Çankırı'da farklı alanlarda aktif ticaretin içinde bulunduğuna işaret eden Mesut Koç, yıllardan beri süregelen bilgi, birikim ve deneyimlerini Çankırı'nın yararına kullanmak üzere siyasete girdiğini anlattı. Koç ailesinin Çankırı'daki değişik şirketlerinde yüzlerce kişiyi istihdam ettiğini vurgulayan Mesut Koç şunları kaydetti:

"Bu topraklardan kazandığımızı yine bu topraklara yatırım, iş ve aş olarak dönüştüren bizler, aile şirketlerimizde ve iştiraklerinde 500’ün üzerinde aileye istihdam sağlamış bulunuyoruz. İşlerimiz ayrı ama gönlümüz ve hedeflerimiz Çankırı'nın büyümesinden ve gelişmesinden yana. Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de Çankırı'mıza yatırım yapmaya ve hizmet etmeye büyük bir aşkla devam edeceğiz."

"KOÇ AİLESİ OLARAK SONUNA KADAR DESTEKÇİSİYİZ"
İşadamı Tuncay Koç da, milletvekili aday adayı amcaoğlu Mesut Koç hakkındaki düşüncelerini belirtti ve "İçinde bulunduğu siyasi arenada en güzel hizmeti vereceğinden kuşkum yok. Kendisini göstermiş olduğu medeni cesaretinden dolayı kutluyor ve Koç ailesi olarak sonuna kadar arkasında olduğumuzu ifade ediyorum. Mesut Koç'un milletvekili olması halinde doğduğu ve yaşadığı Çankırı'mıza faydalı olacağına inancım sonsuzdur. Bugüne kadar sergilemiş olduğu başarılı işadamı vizyonunu siyasi kimliğiyle Çankırı'ya ve Çankırı insanına hizmet noktasında en üst seviyeye taşıyacağına da yürekten inanıyorum." dedi.

mesutkoc-akp-tuncaykoc-cankiri-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler