Tuncay Koç'tan Sözcü18'e açıklama

Tuncay Koç'tan Sözcü18'e açıklama

Sözcü18 sayfalarında bugün yayımlanan "Sevda Karaali: 1.5 milyon'u kim yedi?" başlıklı haberde Çankırı Koç Otel ile ilgili olarak gündeme gelen iddialar üzerine iş insanı Tuncay Koç yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

İşte o açıklama:

"Çankırı'ya ve Çankırı halkına mal olmuş, büyük bir yatırımı kimsenin şahsi hesaplaşmalarına ve kirli oyunlarına alet ettirmeyiz...!

Çankırı Koç Otel ismi kullanılarak, Kamuoyuna asılsız olarak, ispatı mümkün olmayan gerçek dışı rakamlar üzerinden yemek ve hizmet alımı yapıldığı iddialarına karşı kamuoyunu ve Çankırı halkını bilgilendirmek isteriz.

Çankırı Belediyesi'ne Koç Otel tarafından 01.01.2019 / 31.03.2019 tarihleri arası verilmiş hizmetler ve kesilmiş faturalar aşağıdaki gibidir:

Toplam fatura edilmiş tutar: 32.400.00 TL olup, 11.04.2019 tarihine kadar tarafımıza Çankırı Belediyesi'nden herhangi bir ödeme yapılmamıştır.

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Çankırı AK Parti İl Başkanlığı bünyesinde Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından Koç Otel'de yapılmış olan organizasyonların toplam tutarı 58.407.00 TL olup henüz 11.04.2019 tarihine kadar AK Parti Çankırı İl Başkanlığı tarafından herhangi bir ödeme yapılmamıştır.

31 Mart 2019 Yerel seçim çalışmalarında verdiğimiz hizmetlerin muhatabı Çankırı Belediyesi değil, AK Parti Çankırı İl Başkanlığı'dır.

Ayrıca 31 Mart yerel seçimlerinde Çankırı MHP İl Başkanlığı bünyesinde Koç Otel'de yapılan organizasyonlar toplam tutarı 6.000.00 TL olup, ödeme tarafımıza yapılmıştır.

Seçim süreci boyunca gerek İYİ Parti Çankırı İl Teşkilatı ve CHP Çankırı İl Teşkilatı da adaylar ve parti mensupları ile Koç Otel'de toplantı ve grup yemekleri düzenlemiş olup, ödemeleri adaylar ve parti üyeleri tarafından yapılmıştır.

Koç Otel tüm siyasi partilerin, sendikaların, STK'ların, kamu kurum ve kuruluşlarının, Çankırı'ya gelen misafirlerin ve Çankırı halkının tercih noktasıdır. Gerek kaliteli sunum ve hizmetimiz gerekse damak tadı ve lezzetlerimiz tüm kesimler tarafından takdir edilmektedir.

Bu anlamda; 17 ayıs 2013 tarihinden bugüne kadar bizleri tercih etmiş olduğuunuz için teşekkür ederiz.

Tuncay KOÇ
Koç Gıda Turizm San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı"

İLGİLİ HABER: 
Sevda Karaali: 1.5 Milyon'u kim yedi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler