Tuncelide patlama: 2 polis şehit!

Tunceli'de patlama: 2 polis şehit!

Tunceli'nin Nazimiye ilçesi yakınlarında polis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada 2 polis şehit oldu.

Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde polis aracının geçisi sırasında PKK'lı teröristler, yola önceden döşediği mayını uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Patlamada araçta bulunan polis memurları Hakan Yavuz ile Gökhan Büyükaslan şehit oldu.

Nazımiye'de PKK'lı teröristlerin polis aracına yönelik mayınlı saldırısı ilçeye 500 metre mesafedeki Dereovo Köyü yolunda bugün saat 11.45 sıralarında meydana geldi. Nazımiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait resmi plakalı aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler yola daha önceden tuzakladığı mayını uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlamada araçta bulunan polis memurları Hakan Yavuz ile Gökhan Büyükaslan şehit oldu. Şiddetli patlamada aracın parçaları 200 metre çevreye yayıldı.

Şehitlerin cesetleri olay yeri inceleme ekipleri tarafından toplandı. Patlamada 2 metre derinlik, 3 metre de genişliğinde çukur oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler