Tuncer ve Soner Özvar'ın acı günü

Tuncer ve Soner Özvar'ın acı günü

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın mütevelli üyesi, yıllarca vakıf yönetim kurulu üyeliği yapan iş insanları Tuncer ve Soner Özvar'ın anneleri Adalet Özvar bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Çankırı'nın İstanbul'daki başarılı yüzlerinden iş insanlarından Tuncer ve Soner Özvar'ın anneleri, Galip Karataş'ın ablası, İlker Karataş'ın halası Adalet Özvar (84) tedavi gördüğü Hisar Hastanesi'nde bugün sabah saat 09:30 dolaylarında hayata gözlerini yumdu.

Merhume Adalet Özvar'ın naaşı yarın (16 Kasım Cumartesi) günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası İstanbul'da aile kabristanına defnedilecektir.

Sözcü18 yazı ailesi olarak Özvar ve Karataş ailelerine taziyelerimizi sunuyor, Merhume Adalet Özvar'a Allah'tan rahmet diliyoruz.

adalet-ozvar-merhume-resim-011.jpg

AİLEDEN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

"İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun

Sevgili annemiz Adalet Özvar (1935-2019) bu sabah rahmeti rahmana kavuştu. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Biz evlatları olarak ondan razı olduk, rabbim de annemizden razı olsun. Cenazemiz 16 Kasım Cumartesi günü Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii Bağlarbaşı/Üsküdar'dan öğle namazına müteakip Ihlamurkuyu Ümraniye kabristanına defnedilecektir. 

Tuncer Özvar - Soner Özvar"

ÇANKIRI EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI DA 
SOSYAL MEDYADAN 'TAZİYE MESAJI' YAYINLADI

vakif-taziye-bassagligi-resim-011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler