Turgut Özkan, Zafer Partisi'nden milletvekili aday adayı

Turgut Özkan, Zafer Partisi'nden milletvekili aday adayı

Çankırılı iş insanı Turgut Özkan, partisinden milletvekili aday adayı oldu.

ÇANKIRI'da iş insanı Turgut Özkan, Zafer Partisi'nden 'milletvekili aday adayı' başvurusunda bulundu.

Turgut Özkan, dün Ankara'ya giderek Zafer Partisi Genel Merkezi'nde Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ ile yaptığı görüşme sonrasında 'milletvekili aday adaylığı' müracaatını gerçekleştirdi. Özkan, aday adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Ülkemiz kurtuluşunda ve kuruluşunda, insanı ve bütün değerleriyle çimento olan Çankırı'mızın bir evladı olarak istiklal yolunda yürüyen kahramanlarımızın duygu ve düşünceleriyle ülkemizin içinde bulunduğu şartları düzeltmek maksadıyla yola çıktım.

Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın yaktığı meşale ülkemizin kutup yıldızı olmuştur. Bizler çıktığımız yolda yüksek sesle bağırarak değil ülkemizi aydınlık geleceklere götürecek yüksek cümlelerle ve faaliyetlerle Ulu Önder Büyük Atatürk'ün izinde ikinci, üçüncü cumhuriyet değil; 1923 Cumhuriyeti'nin temel felsefelerine ve bütün değerlerine sahip çıkmak için insan haklarının, demokrasinin, barışın, hoşgörünün, özgürlüğün ve adaletin tam ve eksiksiz tesisi için yola çıktım.

Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde Zafer Partisi Çankırı milletvekili aday adayı oldum. Bu kutlu yolda Çankırı'mızın öz evladı olarak, ithal değil Çankırı'da ailemle sabit ikametgah sahibi olarak Çankırı hemşehrilerimin beni yalnız bırakmayacağına inancım tamdır. Tüm Çankırılı hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunar şimdiden teşekkürü bir borç bilirim."

turgut-ozkan-resim-01.jpg

Öte yandan bilgisayar mühendisi Osman Çalışkan'ın (29) da iş insanı Turgut Özkan ile birlikte Zafer Partisi Çankırı milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler