Türk Kızılay'ından Ilgaz'a 200 milyon liralık yatırım

Türk Kızılay'ından Ilgaz'a 200 milyon liralık yatırım

Türk Kızılay'ı Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde şişeleme tesisleri kuracak. Bölge ekonomisine önemli katkılar sağlayacak olan projenin ilk adımı bugün Ilgaz Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza töreni ile atıldı.

Ilgaz Belediyesi ve Türk Kızılay’ın ilçe istihdamına önemli katkı sağlayacak “Türk Kızılay Su Fabrikası”nın Ilgaz’a kurulması için protokol bugün Ilgaz Belediye Başkanlığında imzalandı.

Ilgaz’da kurulması ve yüzlerce kişiye istihdam sağlaması beklenen Türk Kızılay Ilgaz Su Fabrikası için bugün Ilgaz Belediye Başkanlık makamında saat 12:30'da Ilgaz Belediye Başkanı Sayın Mehmed Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen imza törenine Türk Kızılay Yatırım Holding AŞ Genel Müdürü Sayın Erdal Dursun, Türk Kızılay Ev ve Ofis Satış Genel Müdürü Sayın İsmet Şahin, Türk Kızılay İçecek Genel Müdürü Sayın Metin Kul, Çankırı Kızılay Şube Başkanı Sayın Ahmet Ulusoy katıldı.

İmzaların atılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

ILGAZ’IMIZA KURULACAK TÜRK KIZILAY
SU FABRİKASI İÇİN PROTOKOLÜ İMZALADIK

"Türk Kızılay Yatırım Holding A.Ş Genel Müdürü Sayın Erdal Dursun, Türk Kızılay Ev ve Ofis Satış Genel Müdürü Sayın İsmet Şahin, Türk Kızılay İçecek Genel Müdürü Sayın Metin Kul, Çankırı Kızılay Şube Başkanı Sayın Ahmet Ulusoy Bey’in katılımıyla ilçemize kurulacak su fabrikası için Protokolü imzaladık. İlçemiz istihdamına katkı sağlayacak bu fabrikanın kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ilgaz’ımıza hayırlı uğurlu olsun.”

ilgaz-mehmed-ozturk-imza-toreni-turk-kizilay-resim-010.jpg

BAŞKAN ÖZTÜRK'DEN SÖZCÜ18'E ÖZEL AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak kendisine telefonla ulaştığımız Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk "Ilgaz'da kapalı alanı 20 bin metrekare olmak üzere 35 bin metrekarelik bir alana gerçekleştirilecek ve 2022 yılı Haziran-Temmuz'unda tamamlanacak olan Türk Kızılay'ı su şişeleme tesislerinin toplam yatırım maliyeti yaklaşık 200 milyon Türk Lirası dolayında. Tamamlandığında 150-165 kişinin çalışacağı tesislerde günlük 150 TIR'lık bir şişelenmiş su sevkiyatı gerçekleştirilecek." dedi. 

harfiyat 

Ilgaz/Kızılay
Doruk/Kızılay 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler