Türkiye: 1 - Letonya: 1

Türkiye: 1 - Letonya: 1

A Milli Futbol Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu mücadelesinde Konya'da Letonya ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik berabere sona erdi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Millilerimiz, oyunu rakip sahaya yıktı. Orta alanda kontrolü elinde bulunduran Ay-Yıldızlı ekip, hücumda Hakan Çalhanoğlu ve Volkan Şen ile gol pozisyonları buldu. Bu oyuncularla etkili ataklar geliştiren Milliler, kaleci Vanins'i geçemedi.

Milliler'in baskılı futbolu karşısında ileride top tutmakta zorlanan ve savunmada kalan Letonya ise hızlı ataklar ve uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştı. İki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Mücadalenin 2. yarısında da baskımız sürdü. Volkan, Burak, Ozan ve Arda'yla fırsatlar bulan Millilerimiz oyunu açmakta zorlandı. Maçın 77. dakikasında sahneye Selçuk İnan çıktı. Başarılı oyuncu uzaktan sert şutu ile Letonya kalecisi Vanins'i avladı ve Milli Takımımızı 1-0 öne geçirdi. 

Mücadelenin son anlarında ise şok bir golle Letonya'lı Sabala skoru 1-1'e getirdi. Geriye kalan 4 dakikada Millilerimiz galibiyet golü için yoğun uğraş verse de skor bir kez daha değişmedi. 

Millilerimiz bu beraberlikle puanını 9'a yükseltti. 

Grubumuzda gecenin skorları:

Çek Cumhuriyeti: 2 - Kazakistan: 1
Hollanda: 0 - İzlanda: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler