Türkiye: 3 - Hollanda: 0

Türkiye: 3 - Hollanda: 0

A Milli Takımımız, Euro 2016 yolundaki kader maçında dünya devi Hollanda'ya karşı şov yaptı: 3-0!

Oğuzhan Özyakup'un 7. dakikadaki klas golü perdeyi açtı, Arda 26'da farkı arttırdı, Burak Yılmaz da 86'da skoru belirledi! Ay yıldızlılar'ın Fransa yolculuğuna sadece 2 maç kaldı!

ARDA - OĞUZHAN A.Ş.
Maça fırtına gibi başlayan Milli Takımımız, aradığı golü de çok erken buldu. Henüz 7. dakikada Arda'nın nefis pasını çok klas bir vuruşla gole çeviren Oğuzhan Özyakup, millileri 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da vites düşürmeyen ay yıldızlılar, 26'da 2-0'ı yakaladı! Van Der Wiel'in kullandığı taç atışında top Daley Blind'e gelmek üzereyken araya giren Arda Turan topu Blind'ten kaptı. Sol çaprazdan ceza sahası içeri girer girmez sert vuran Arda, farkı ikiye çıkardı.

İlerleyen dakikalarlarda da farkı açma şansları yakalayan A Milli Takım, devreye de 2-0 önde girdi.

BURAK YILMAZ BOŞ GEÇMEDİ
2. yarıya ise etkili başlayan taraf Hollanda oldu. Sneijder ve Depay önderliğinde gol arayan Portakallar, 2. yarının başında topu da ayağında daha çok tutan takımdı.

Ancak 86. dakikada Caner'in yoktan varettiği pozisyonda Burak Yılmaz, topu ağlara gönderdi ve skor tabelası tarihi bir sonucu yazdı: Türkiye 3 - Hollanda 0!

Bu sonuçla 12 puana yükselen A Milli Takımımız, 10 puanda kalan Hollanda'yı geçerek 3. sıraya yükseldi. 

A Milli Takımımız, sıradaki maçında 10 Ekim'de Çek Cumhuriyeti'ne konuk olacak. Ay yıldızlar, gruptaki son maçında ise 13 Ekim'de İzlanda'yı ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler