Türkiye böyle cinayet görmedi!

Türkiye böyle cinayet görmedi!

Bıçakladılar, kafasına çekiçle vurdular, boğazına çatal kaşık saplayıp...

Eskişehir'de, 45 yaşındaki Mehmet Kaya'yı içki aleminde önce bıçakladıkları, daha sonra kafasına çekiçle vurdukları, bağırmasın diye boğazına çatal kaşık sapladıkları ve daha sonra da elektrik kablosuyla boğarak öldürdükleri iddiasıyla 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Geçen pazar günü saat 14.30 sıralarında merkeze bağlı Karadere Köyü yakınlarındaki çöplükte, vatandaşlar kafası ve bacakları hayvanlar tarafından parçalanarak kopartılmış, battaniyeye sarılı bir erkek cesedi gördü ve durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları araştırmada kopan kafayı cesedin 50 metre ilerisindeki tarlada buldu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırılan cesedin yapılan otopsisinde kafatasında çökme ve sırtında da çok sayıda bıçak darbesi olduğu belirlendi.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kayıp kişiler üzerinde yaptığı araştırma sonucunda cesedin, 22 Kasım 2010 tarihinde yakınlarının polise kayıp müracaatı yaptığı Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir fabrikada işçi olarak çalışan Mehmet Kaya olduğu belirlendi.

Jandarma ekipleri, evli ve çocuğu olmayan Mehmet Kaya'nın bir bankaya ait kredi kartıyla 4 bin 500 TL para çeken Kenan Acet (24), Emrah Ertürk (19), Zeynep Şen (19) ve K.A.'yı (17), ATM'nin güvenlik kamerası görüntülerinden belirledi. 4 şüpheli, jandarmalar tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ ARKADAŞI
Gözaltına alınan şüphelilerden Kenan Acet'in öldürülen Mehmet Kaya ile 5 yıldan buyana arkadaş oldukları, olay günü evine davet edip birlikte içki içtikleri belirtildi. İddialara göre Kenan Acet ile arkadaşları Emrah Ertürk, Zeynep Şen ve K.B., Mehmet Kaya'yı içki içirip sızdıktan sonra öldürüp cüzdanındaki paraları ve kredi kartlarını alma planı yaptı. Çok içmesine karşın sızmayan Mehmet Kaya, şüphelilerden Kenan Acet ve Emrah Ertürk tarafından önce bacağından daha sonra da çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Bağırmasın diye boğazına çatal ve kaşık batırılan Kaya'nın kafasına çekiçle vuruldu ve son olarak da elektrik kablosuyla boğarak öldürüldü. Şüpheliler, Mehmet Kaya'nın cüzdanından aldıkları kredi kartlarıyla ATM'den para çekti. Ardından cesedi bir battaniyeye sararak Sarıcakaya İlçesi yolundaki merkeze bağlı Karadere Köyü yakınlarında bulunan çöplüğe attı. Zeynep Şen ve Adana'daki evinden kaçarak Eskişehir'e geldiği belirtilen K.B.'nin de evdeki kan izlerini temizledikleri iddialar arasında yer aldı.

KIZLARA SARKINTILIKTA BULUNDUĞU İDDİASI
Şüphelilerden Kenan Acet ile Emrah Ertürk'ün jandarmalara Mehmet Kaya ile birlikte evde içki içtiklerini, Kaya'nın evde bulunan kız arkadaşları Zeynep Şen ile K.B.'ye sarkıntılıkta bulunması üzerine çıkan tartışmada cinayet olayını işlediklerini öne sürdü.

Jandarma Komutanlığı'nda sorgulamaları tamamlanan şüpheliler Kenan Acet, Emrah Ertürk, Zeynep Şen ve K.B, adam öldürmek ve gasp suçlarından adliyeye sevk edildi. (kaynak. mynet.com/dha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler