Türkiye'de 2021'de en çok 'konteyner ev' satıldı

Türkiye'de 2021'de en çok 'konteyner ev' satıldı

Kira derdinden bir an önce kurtulmak isteyen kişiler kendilerine ayrı bir yaşam alanı kurarak 10 iş günü içerisinde her detayı hazır olarak teslim edilen konteyner ev seçeneklerine yöneliyor.

Karmod, alanında uzman statü kazanmış bir firmadır. Bugüne kadar üretmiş olduğu dikkat çeken evleri sayesinde ev satın almak isteyen kişilere büyük oranda fayda sağlamıştır. Konteyner evlerin uygun fiyatlı olmasının yanında, kaliteli bir yapıdan oluşması da dikkat çeken en önemli detaylar arasında yerini alıyor. Esnek bir malzemeden oluşturulan konteyner ev, deprem yönetmeliğine uygun olarak üretilmesi ile birlikte sizlere yüksek güvenlik sunuyor. Müstakil bir eve kısa süre içerisinde sahip olabilme fırsatı sunan konteyner ev istenilen her bölge de kullanılabiliyor. Kullanım oranlarının bu denli yoğunlaşmasının yanında her sektöre ve kişiye hitap etmeyi başaran konteyner ev, oldukça şık tasarımları ile de kullanıcılar ile buluşuyor.

Açıklama: D:\Seo Çalışmaları\karmod.com\Backlinkler\Mart Ayı\Görseller\40.jpg

Konteyner evlerin sahip olduğu en önemli işlevlerden bir tanesi kısa süreli kurulumlarıdır. Sizler, bir ev satın almaya karar verdiğinizde klasik betonarme yapıları tercih ederseniz ve yeni inşa edilecek bir evi satın alırsanız evin sizlere teslim edilme süresi yaklaşık olarak 1 ila 1,5 yıl arasında değişkenlik gösteren sürelere sahiptir. Konteyner evler de uzun yıllar beklemenize gerek kalmaz. Kira derdinden bir an önce kurtulmak isteyen kişiler kendilerine ayrı bir yaşam alanı kurarak 10 iş günü içerisinde her detayı hazır olarak teslim edilen konteyner ev seçeneklerine yöneliyor.

Konteyner evler, düz bir zemin üzerine kurulum yapılırlar. Böylelikle arsanızın bulunduğu alanlarda herhangi bir kazı çalışması yapılmaz. Çevreye herhangi bir zararı dokunmayan konteyner ev ile sizlerde uzun yıllar kullanabileceğiniz uygun fiyatlı bir eve sahip olabilirsiniz.

Prefabrik Yapılar Sektörün En İyisi Konumunda

Açıklama: D:\Seo Çalışmaları\karmod.com\Backlinkler\Mart Ayı\Görseller\48.jpg

Prefabrik yapılar, herkes tarafından tercih edilen ve son dönemlerde yapılan araştırmalara istinaden en çok satışı yapılan yapılar arasında ilk sırada yer almasından dolayı prefabrik yapı sektörü her geçen gün alanında uzmanlaşıyor. Sahip olduğu benzersiz özellikleri ile diğer sektörlerden ayrılan prefabrik yapı, farklı metotlar ile üretilmesinin yanında kaliteli bir yapının doğmasına da imkan tanıyor. Son teknoloji ürünler aracılığı ile özel üretim tesislerinde üretimi tamamlanan prefabrik yapılar, en şık detayları sayesinde şehre ayrı bir hava katıyor. Prefabrik yapı seçeneklerinde iç ve dış dizaynı tamamen sizlerin istek ve arzusuna göre oluşturuluyor. Prefabrik yapının dış dizaynını farklı renk ve kategori de seçim yapabilme imkanınız bulunmasından dolayı hayalini kurduğunuz eve daha düşük bütçe ile sahip olabilirsiniz.

Prefabrik yapı modelleri arasında en çok talep edilen modeller arasında ahşap detaylar öne çıkan bir modeldir. Ahşap ve siyah renginin uyumunu seven kişiler prefabrik yapıların dış dizaynını bu şekilde ayarlayabiliyor. Prefabrik yapılarda evin iç bölümlerinde yapılması gereken boya, yer ve zemin döşemesi gibi detaylar ev fiyatının içerisine dahildir. Sizler de bu özelliklere uygun bir ev yaptırmak isterseniz hiç düşünmeden prefabrik yapı seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Konteyner Ev Modelleri Farklı Yaşam Tarzlarına Işık Tutuyor

Konteyner ev modelleri gelişen teknoloji ağı dışında farklı yaşam tarzlarına da uyarlanıyor. İster büyük ve geniş yapılarda olan konteyner ev modelleri, isterseniz de daha ufak ve genişlikte olan ev modellerini tercih edebilirsiniz. Tercih etmiş olduğunuz evlerin genişlik ve boyutu fiyatları etkileyen en önemli etkendir. Sizler, yüklü bir borç altına girmeden bir ev sahibi olmak isterseniz konteyner evler tam olarak bu isteğinize uygun olan bir ev çeşididir.

Açıklama: D:\Seo Çalışmaları\karmod.com\Backlinkler\Mart Ayı\Görseller\39.jpg

Konteyner evler, çift katlı olarak da yaptırılabiliyor. Arsanızda yeteri kadar alan var ve kalabalık bir aileye sahipseniz standart modeller yerine çift katlı modelleri tercih edebilirsiniz. Çift katlı konteyner ev modellerinde üst kısımda 2 oda mevcut olmakla birlikte alt kısımda da salon, mutfak ve ayriyeten iki oda vardır. Ev içerisinde ki odaların konumunu kendi isteğinize göre ayarlama yaparak değişiklik talebinde bulunabilirsiniz. Ev içerisinde ekstra olarak balkon ve teras gibi alanlar ekletmek isterseniz bu isteğinizi de evin proje aşamasına dahil ettirebilirsiniz. Evinizi baştan aşağı tamamen kendi planınıza göre yapma fikri sizleri cezbediyor ise her geçen gün büyüme kaydeden ve Türkiye’nin 81 ilinde tercih edilen konteyner ev seçeneklerinden yararlanarak sizler de kolaylıkla bir ev sahibi olabilir arsanızın mevcut değerini ikiye katlayabilirsiniz.

(Bu bir reklam'dır)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler