Türkiye'de bir ilk... O da Çankırı'da!

Türkiye'de bir ilk... O da Çankırı'da!

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ekrem Gerginci, tarihi bir ilke imza attı.

Belki inanması zor ama; Başta AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, AK Parti milletvekili Hüseyin Filiz ve yine AK Parti milletvekili adayı Salim Çivitcioğlu ile çok az sayıda zorla getirilmiş oldukları düşünülen Müdürlük personelinin katılımı ile günler öncesinden yıkımına başlanan Kapalı Yüzme Havuzu önünde "Kurban kesimli yıkım töreni" düzenlendi!

6 Haziran 2018 Çarşamba günü Çankırı'da yaşanan bu tarihi olay uzun yıllar unutulacak cinsten olmamakla birlikte AKP'li bürokratların siyasi iradenin gözüne girebilme adına yaptıkları ve ülke insanına yaşattıkları komedya adına güzel bir örnek olarak gündemde yerini alacak.

Bununla birlikte sıradan bir bürokratın başta milletvekili olmak üzere İl Başkanı, milletvekili adayı ile birlikte daha nice benzerlerini hangi düzeyde gülünç ve komik bir duruma düşürebileceğini de görmüş olduk.

Ne diyelim koca ülkeyi yöneten AKP iktidarının TBMM'de ve de Çankırı'daki temsilcileri sıradan bir bürokratın yazdığı senaryoyu 5 dakika dahi sorgulamadan kendilerine böylesi sahnelerde figüran olarak rol biçiyorlarsa bize de yorumu okuyucuya bırakmak kalır.

cankiri-komedi-resim-06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler