Tutuklamaya gelen jandarmaya direnen vatandaş kendini yaktı

Tutuklamaya gelen jandarmaya direnen vatandaş kendini yaktı

Çankırı'nın Eldivan ilçesine bağlı Akçalı köyünde dün öğleden sonra yaşanan ilginç olayda, Özcan K. isimli vatandaş, kendisini tutuklamaya gelen jandarmaya teslim olmamakta direndi ve tineri üzerine dökerek kendisini yaktı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği son dakika bilgisine göre, Çankırı'nın Eldivan ilçesine bağlı Akçalı (Genek) köyünde bayramın 3'üncü günü (dün) öğle saatlerinde ilginç bir olay yaşandı.

Çankırı Merkez'de yaşayan Özcan K. adlı vatandaşın, görülen bir davada 9 yıla mahkumiyetinin kesinleşmesinden sonra, nüfusa kayıtlı olduğu köydeki evine 'tutuklama' amacıyla giden jandarma, başta Özcan K. olmak üzere aile üyelerinin direnişiyle karşılaştı. Jandarmanın hakkında kesinleşmiş cezası bulunan Özcan K.'yı uzun süren ikna etme çabaları sonuç vermedi. Tutuklanmama konusunda direnen Özcan K., fırsatını bularak bir şekilde bir bidon tineri eline alarak bir süre daha jandarmanın evinden çıkmasını istedi. Zaman zaman aile bireyleriyle de gergin anlar yaşayan jandarmanın zor şartlarda görevini yerine getirme çabaları sonuç vermedi. 

Özcan K. jandarmayı da ikna edemeyince üzerine döktüğü tineri bir anda ateşledi ve yanmaya başladı. Çevredekilerin müdahalesi ile Özcan K.'nın ateş alan vücudu söndürüldü. Yaralı Özcan K.'nın önce Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, burada yapılan ilk tedavi sonrası Ankara'ya gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan jandarmanın görev yapmasını engelleyen aile bireylerinden 3 kişinin de gözaltına alındığı gelen bilgiler arasında.

İşte o dehşet verici anların görüntüleri:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
83 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler