Tuz mağarasında yaran gösterisi

Tuz mağarasında yaran gösterisi

Çankırı'da "Ahilik Haftası ve Yaran

Kutlamaları" çerçevesinde Ahi Yaran Meclisi Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri tarafından Tuz Mağarasında yaran gösterisi yapıldı.

Pazartesi günü başlayan Ahilik Haftası ve Yaran Kutlamaları Çankırı'da devam ediyor. Kutlamalar çerçevesinde yaranlar Tuz Mağarasında gelen konuklara bir gösteri sundu.

Çankırı merkezden 20 kilometre uzaklıkta ve yerin 250 metre altında yaran gösterisi düzenlendi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı gösteride zaman zaman ilginç görüntüler de ortaya çıktı. Yaranlar gösteriler kapsamında oynadıkları oyunlarla izlemeye gelenleri uzun süre güldürdü.

Programın sonunda bir konuşma yapan Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, "3 gündür faaliyetlerimiz devam ediyor. Geçen sene eksikliklerimiz oldu. Bu sene hem Sanayi İl Müdürümüz hem de değerli oda başkanlarımız çok istekli bir şekilde çalışarak program hazırladılar. Bizler de valilik olarak destekledik. Bu sene eksikliklerimizi göreceğiz ve bir sonraki sene daha iyisini yapma gayretini göstereceğiz. Programa seneye daha çok katılım bekliyoruz" dedi.

Daha sonra Ahilik Haftası'na maddi ve manevi destek sağlayanlara plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler