Tuzfest'23 konserleri sona erdi

Tuzfest'23 konserleri sona erdi

Çankırı Belediyesinin düzenlediği TUZFEST’23 konserleri son erdi. Şehrin 17 noktasında üç gün süren etkinlikler, ünlü sanatçılar Tuğba Özerk ve Serkan Kaya konserleri ile son buldu.

2. ULUSLARARASI Çankırı Tuz Festivali, bu yıl da yerli ve yabancı birçok konuğunu ağırladı. Vatandaşlar, Yer Altı Tuz Şehri ile şehir merkezinin birçok noktasında devam eden etkinliklere katılarak keyifli üç gün yaşadı. Katılımcılar, akşam konserlerinin son gününde ise Fuar Yolu konser alanında sahne alan Tuğba Özerk ve Serkan Kaya şarkıları ile coştu. Katılımın yoğun olduğu konserler, gelen sanatçıları da memnun etti. Çankırı’da sahne alan ünlü sanatçılar, sosyal medya paylaşımlarında katılımcı sayıları ile tatlı bir rekabete girdi.

tuzfest-23-cankiri-tugba-ozerk-resim-044.jpg

TUĞBA ÖZERK SAHNEDEN İNDİ SEYİRCİSİ İLE BULUŞTU

Festivalin son gününde ilk sahne alan Tuğba Özerk, şarkıları ile hayranlarını coşturdu. Katılımcılardan gelen çağrılara kayıtsız kalamayan Özerk, sahneden inerek seyircisi ile buluştu ve öz çekim yaptı.

tugba-ozerk-tuzfest-23-cankiri-resim-01.jpg

MESELE ŞU Kİ; SERKAN KAYA

Sanatçı Serkan Kaya, arabeskin babalarını da yâd ettiği konserinde konser alanını dolduran seyircisini mest etti. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden seyirciler, ünlü sanatçıya “Mesele şu ki; sana olan sevdamız hiçbir zaman bitmez.” pankartı açtı. Kaya’nın sahne performansı, seyircinin coşkusunu arttırdı.

serkan-kaya-tuzfest-23-cankiri-resim-02.jpg

BAŞKAN ESEN'DEN BELEDİYE AİLESİ'NE 'TEŞEKKÜR'

Konser arasında sahneye çıkan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yaptığı konuşmada Çankırı Belediyesi'nin bir aile olduğunu söyleyerek yaklaşık bin kişilik ailesine teşekkür etti. Esen, yapılan çalışmalardan ve festival etkinliklerinde verilen emeklerinden dolayı birim müdürlerine sahnede plaket verdi.

cankiri-belediye-birim-mudurleri-tuzfest-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
45 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler