Tuzla'da dehşet: Eski damadını öldürüp 'varilin' içinde saklamış

Tuzla'da dehşet: Eski damadını öldürüp 'varilin' içinde saklamış

İstanbul Tuzla'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Uğur Kahraman'ın (30) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayeti işledikten sonra cesedi bir varilin içine koyarak saklayan eski kayınpederi Hüseyin S. (46) adliyeye sevk edildi.

Tuzla'da 27 Nisan 2022 tarihinde polise başvuran Erdoğan Kahraman, oğlunun 26 Nisan tarihinde evinden ayrıldığını bir daha kendisinden haber alamadıklarını söyleyerek ihbarda bulundu. Erdoğan Kahraman oğlunun hayatından endişe ettiğini söyledi.

KAYIP ŞAHISLAR BÜRO AMİRLİĞİ SORUŞTURMA AÇTI 

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili soruşturma açıldı. Yapılan inceleme sonucu 26 Nisan 2022 tarihinde evinden çıkan Uğur Kahraman'ın kayınpederinin otomobiline bindiği tespit edildi. Güvenlik kamera görüntülerinde Uğur Kahraman'ın eski kayınpederi ile otomobille uzaklaştığı görüldü.

Kayıp olan Uğur Kahraman'ın yaklaşık 2 yıl önce boşandığı eşi Ezgi A.'nın (21) yeniden evlendiği eşinin Adıyaman'daki evinde kendisini asarak intihar ettiği öğrenildi. Ezgi A.'nın iki çocuğunun Erdoğan Kahraman'ın evinde kaldığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler