Ucuz konut projesinde detaylar belli oldu! Kimler başvurabilecek?

Ucuz konut projesinde detaylar belli oldu! Kimler başvurabilecek?

Ev fiyatları yüzde yüzün üzerinde artınca ev almak isteyen vatandaşlar ucuz konut için TOKİ kampanyalarını araştırmaya başladı. Vatandaşları az peşinat, düşük taksit ve uzun vade ile kira öder gibi konut sahibi yapacak TOKİ konut kampanyası ile ilgili...

Yüksek kiralar ve bankaların faiz oranları nedeniyle ev sahibi olamayan vatandaşlara ev alma imkanı sağlayacak konut projesinde süreç hızlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dev projenin tüm detaylarını 13 Eylül'de vatandaşa açıklayacak.

Ucuz konut projesinde detaylar belli oldu! Kimler başvurabilecek? Gelir sınırı ne olacak? - Resim: 2

Milyonlarca kişi TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını merak ediyor. Peki, TOKİ sosyal konutlarında maaş sınırı kaç? Hane geliri ne kadar olacak? Öncelikli grupta kimler var?

Ucuz konut projesinde detaylar belli oldu! Kimler başvurabilecek? Gelir sınırı ne olacak? - Resim: 3

GELİR SINIRI NE KADAR?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde ucuz ev sahibi olmak isteyenler için başvuru için gelir sınırı 14 bin liraya çıktı. Bu sınır İstanbul için 16 bin lira olarak uygulanacak.

Ucuz konut projesinde detaylar belli oldu! Kimler başvurabilecek? Gelir sınırı ne olacak? - Resim: 4

KİMLER FAYDALANACAK?

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, dev konut hamlesi kapsamında dar gelirliler, şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra gençler ve emekliler de ayrı kota içinde değerlendirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler