Ülkede benzeri var mı bilinmez lakin Çankırı'da karı-koca lise yönetiyorlar!

Ülkede benzeri var mı bilinmez lakin Çankırı'da karı-koca lise yönetiyorlar!

Çankırı'da Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi'nin müdürlük koltuğunda Mehtap Meydaneri otururken, Müdür Başyardımcısı koltuğunda da eşi Ali Meydaneri oturmakta! Yaşanan olayın MEB kadrolarında eşi benzeri yok!

Çankırı Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi'nin idaresi karı-koca eğitimciye emanet... Okul Müdürlüğü koltuğunda müdüre Mehtap Meydaneri otururken, Müdür Başyardımcısı koltuğunda da eşi Ali Meydaneri oturmakta. 

Sözcü18 Haber Merkezi'nin Milli Eğitim Bakanlığı teşkilat taramasında eşi-benzeri olmayan durumun bir benzerinin olmadığını da ortaya çıkardı. Anlayacağınız Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi'ndeki idari yapı Türkiye'de tek ve örneği yok.

Konuyla ilgili kendisine ulaştığımız Okul Müdüresi Mehtap Meydaneri, sorularımızı yanıtsız bırakırken eşi ile kendisinin bulundukları konuma bakanlığın açtığı sınavla geldiklerini ifade etti.

sema-resim-011.jpg

ÇANKIRI VALİSİ AKTAŞ'IN EŞİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NDE OTURAMAMIŞTI!
Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi'nde halen yaşanan mevcut durum, bizlere Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş'ın şehre 'vali' olarak atanmasından sonra, eşini İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak ataması ve olayın yerel ve ulusal medyada patlak vermesi sonucu bu atamadan geri adım atılmasını getirdi!

Şehrin Valisi eşini İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 'şube müdürü' olarak ataması kamuoyunca 'etik' karşılanmazken, MEB Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün şehir merkezinde faaliyet gösteren bir okulun 'müdürlük' koltuğuna Mehtap Meydaneri'yi, Müdür Başyardımcılığı koltuğuna da eşi Ali Meydaneri'yi atamasının bir cevabı olmalı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
111 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler